Имобилайзер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Имобилайзер
Имам този имобилайзер (на снимките) на моята Е36-ца. Днес си отварях таблото да си оправя врътката за клапите на парното и вероятно съм откачил някой кабел на имобилайзера и сега стартера ми не върти. Имобилайзера трябва да е вързан към алармата, защото и тя си смени звука. Сега пиука по-пискливо.
Въпроса ми е някой има ли идея къде точно да търся проблема ? Ако някой може да ми даде и ел. схема на имобилайзера ще ми е много полезна. Искам да го махна, че много ме дразни, но ме е страх да не прецакам нещо. Предния собственик е ходил на майстор да го маха, но майстора му е казал че е сложно и не се е съгласил да го махне. Другата ми идея е да сложа някакво ключе, с което да мога да го деактивирам вместо с чипа, че чипа не прави добър контакт и трябва да го търкам докато изключи.

Въпроса ми е някой има ли идея къде точно да търся проблема ? Ако някой може да ми даде и ел. схема на имобилайзера ще ми е много полезна. Искам да го махна, че много ме дразни, но ме е страх да не прецакам нещо. Предния собственик е ходил на майстор да го маха, но майстора му е казал че е сложно и не се е съгласил да го махне. Другата ми идея е да сложа някакво ключе, с което да мога да го деактивирам вместо с чипа, че чипа не прави добър контакт и трябва да го търкам докато изключи.

и аз имам подобен проблем ,само 4е моя имобилаизер някъв автомати4ен бил и пали когато си поиска .....ако не пали след 15 минути уж се изключвал каза един майстор ама не е то4но така за съжаление .......някой ако може да помага
или ако знае някои майстор за имобилайзери около нова загора.т.е сливен, стара загора и кооординати ще съм мн благодарен

или ако знае някои майстор за имобилайзери около нова загора.т.е сливен, стара загора и кооординати ще съм мн благодарен
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Моята се оправи сама. На следващата вечер стартера се опита да завърти, но акумулатора беше паднал. Заредих го и на другия ден запали без проблеми и от тогава всичко си е ОК 

4 мнения
• Страница 1 от 1