ихфо за демонтаж на люк
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Няма такава опция..сваляш тапицерията,после сваляш целия капак на дупката барабар с механизма,то е като една голяма шейна,почти колкото тавана е голямо и тогава си ровичкаш каквото ти трябва
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Махат се първо страничните колонки.Внимавай като откачаш там пластмасите около коланите и внимавай с коланите, че после не искат да се прибират.След това вадиш тавана излиза от пасажерската страна /поне аз моя от там го извадих колата е седан/.После ще видиш как е всичко има 8 болчета мисля, че бяха.Внимавай с маркучетата за отвеждане на водата.Също така ще е хубаво някой да помага, че целия механизъм е доста тежичък. По мойте груби изчисления около 20-тина кг май някаде.Имаш най много 20 болчета да развиеш и това е другото са щипки.Внимавай с кората като я сваляш, че лесно се кърши и става гадно после. Ако си от Русе мога с удоволствие да помогна с начинанието 

///MapTo написа:Няма такава опция..сваляш тапицерията,после сваляш целия капак на дупката барабар с механизма,то е като една голяма шейна,почти колкото тавана е голямо и тогава си ровичкаш каквото ти трябва
Марто,мисля,че колегата попита дали може да си смени само ламарината а не дали може да свали само нея.Като свалиш целия механизъм може да се свали и самата ламарина.Но ако не си свалял капандура до сега по дабре не барай.

5 мнения
• Страница 1 от 1