ПРОБЛЕМ С ЕЛ.ТАБЛО !!! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pehlivanina
- Потребител
-
ПРОБЛЕМ С ЕЛ.ТАБЛО !!! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.
Здравеите колеги. Имам един проблем. Карам си колата нормално и изведнъж всичко започва ми светва по таблото. Колата не загасва.
После цялото табло загасва пак колата не. Днес за 10 минути ми го направи 5 пъти това нещо. Казаха ми че проблема е в таблото - трябвало да си сменя таблото. Но аз не сам много сигурен в това. Мисля че има проблем с кабелите кам касетофона.
После цялото табло загасва пак колата не. Днес за 10 минути ми го направи 5 пъти това нещо. Казаха ми че проблема е в таблото - трябвало да си сменя таблото. Но аз не сам много сигурен в това. Мисля че има проблем с кабелите кам касетофона.
Случвало ми се е!!!!!
Всички табла имат обща маса........ПРОВЕРИ Я!При мен беше този проблем ама го излекувах!Таблото не може да се развали!просто е или масате или някоя от буксите!....кой ти каза да сменяш таблото?!?...някой майстор ли?!?!
- pehlivanina
- Потребител
-
Едни момчета ми казаха , които се занимават с внос на коли.
Ще си дадеш ли номера да ти звънна да ми обесниш точно какво да направя защото не сам много наясно с колите или да кажа на майстора какво да направи.
Ще ти пиша по скайпа довечера ако си вътре.
Ще си дадеш ли номера да ти звънна да ми обесниш точно какво да направя защото не сам много наясно с колите или да кажа на майстора какво да направи.

Ще ти пиша по скайпа довечера ако си вътре.
3 мнения
• Страница 1 от 1