проблем AIRBAG

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем AIRBAG

Мнение от pioneeraudio » 16 Ное 2008, 16:54

значи проблема е с токовете нещо.Днес смених крушките на таблото и лампата на бега започна ту да премигва,ту се оправя.Пипах жиците,наместих добре буксите и няма управия?!?! Другуто което е,крушката на копчето за фаровете(до духалката в дясно,където са и халогените),свети само когато е на контакт,а когато не е не свети дори и да са включени габаритите?!?!?Ебаси и чудото,да не би така да трябва де е или сум осрал работата нещо!?Да не би крушката да е по силна и затова само а контакт да свети,щото определено е по-ярка???Дайте предложения от кво може да е,че адски ме дразни :help: :help:
ТА ТОВА С ЕЪРБЕГА Е ЯСНО!! Другуто което е,крушката на копчето за фаровете(до духалката в дясно,където са и халогените),свети само когато е на контакт,а когато не е не свети дори и да са включени габаритите?!?!?Ебаси и чудото,да не би така да трябва де е или сум осрал работата нещо!
Последна промяна pioneeraudio на 30 Ное 2008, 15:21, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 16 Ное 2008, 18:15

Колега там е само 1 крушка,няма как да не свети.Точно сега си смених мойта,че беше малко изгоряла,при контакт трябва да свети всичко в ляво.Когато сменва крушките,откачи ли си клемите на акомулатора.Да не би да е дала грешка.(Става въпрос за тези на таблото)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 16 Ное 2008, 19:39

тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i '94

Мнение от tonypk » 17 Ное 2008, 1:45

pioneeraudio написа:тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????

Крушката на врътката за фаровете свети само на контакт. независимо дали си пуснал габарити или не, същото е и с копчетата за прозорците.

п.с. Поне ми мен е така

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Ное 2008, 2:08

По памет, повечето крушки вътре в таблото са 1.2 или 1.3Вт, ти какви сложи? Имаше едни 3 или 5вт със същия цокъл? Свали си пак таблото и погледни. Има индексация на всички крушки по колко Вт трябва да са, не може да се допусне грешка. Ако си ги омазал, сменяй отново.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 17 Ное 2008, 17:10

а някой може ли да каже тая на копчето за фаровете колко вата трябва да е че съм я изхвърлил.Другите са по 1,2 вата и тая където съм я сложил и тя е толкова

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 30 Ное 2008, 19:15

tonypk написа:
pioneeraudio написа:тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????

Крушката на врътката за фаровете свети само на контакт. независимо дали си пуснал габарити или не, същото е и с копчетата за прозорците.

п.с. Поне ми мен е така

някой друг ще потвърди ли,или не е така :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Ное 2008, 19:20

pioneeraudio написа:п.с. Поне ми мен е така

някой друг ще потвърди ли,или не е така :mhihi:[/quote]
Така е ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 30 Ное 2008, 19:22

;) мерси,аз си мислех че се е преебало нещо :mhihi:

Назад към E36