проблем AIRBAG
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
проблем AIRBAG
значи проблема е с токовете нещо.Днес смених крушките на таблото и лампата на бега започна ту да премигва,ту се оправя.Пипах жиците,наместих добре буксите и няма управия?!?! Другуто което е,крушката на копчето за фаровете(до духалката в дясно,където са и халогените),свети само когато е на контакт,а когато не е не свети дори и да са включени габаритите?!?!?Ебаси и чудото,да не би така да трябва де е или сум осрал работата нещо!?Да не би крушката да е по силна и затова само а контакт да свети,щото определено е по-ярка???Дайте предложения от кво може да е,че адски ме дразни
ТА ТОВА С ЕЪРБЕГА Е ЯСНО!! Другуто което е,крушката на копчето за фаровете(до духалката в дясно,където са и халогените),свети само когато е на контакт,а когато не е не свети дори и да са включени габаритите?!?!?Ебаси и чудото,да не би така да трябва де е или сум осрал работата нещо!

ТА ТОВА С ЕЪРБЕГА Е ЯСНО!! Другуто което е,крушката на копчето за фаровете(до духалката в дясно,където са и халогените),свети само когато е на контакт,а когато не е не свети дори и да са включени габаритите?!?!?Ебаси и чудото,да не би така да трябва де е или сум осрал работата нещо!
Последна промяна pioneeraudio на 30 Ное 2008, 15:21, променена общо 2 пъти
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега там е само 1 крушка,няма как да не свети.Точно сега си смених мойта,че беше малко изгоряла,при контакт трябва да свети всичко в ляво.Когато сменва крушките,откачи ли си клемите на акомулатора.Да не би да е дала грешка.(Става въпрос за тези на таблото)

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????
pioneeraudio написа:тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????
Крушката на врътката за фаровете свети само на контакт. независимо дали си пуснал габарити или не, същото е и с копчетата за прозорците.
п.с. Поне ми мен е така
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
а някой може ли да каже тая на копчето за фаровете колко вата трябва да е че съм я изхвърлил.Другите са по 1,2 вата и тая където съм я сложил и тя е толкова
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
tonypk написа:pioneeraudio написа:тя свети, но само когато е на контакт(тази вляво за която става въпрос),обаче когато колата не е на контакт и включа фаровете всичко свети освен нея.Тая крушка да не би само на контакт да свети ?????
Крушката на врътката за фаровете свети само на контакт. независимо дали си пуснал габарити или не, същото е и с копчетата за прозорците.
п.с. Поне ми мен е така
някой друг ще потвърди ли,или не е така

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
9 мнения
• Страница 1 от 1