Проблем с парното, двузонов климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното, двузонов климатроник
Здравейте, откак се застуди започнаха ядовете ми с парното. Когато понечих една сутрин да се стопля, забелязах че от мойта страна духа само студено, за разлика от дясната където е както трябва. Затворих въздуховодите отдясно и започна да духа при мен топличко и се примирих, че така ще я карам цяла зима. Обаааааче, днес пускам да духне малко защото се беше запотил прозореца и... няма никой, ни топло, ни студено - нищо, въобще не ще да духа парното. Иначе си работи дигиталния климатроник, показва си сила на струя и т.н. обаче струя - не. Лятото имах подобно проблеми, нещеше да тръгва климата понякога, но много рядко и сам се оправяше като постои известно време. Какъв може да е проблема или проблемите, защото предполагам, че за студената струя от моята страна е ел.магнитния клапан? Иначе филтара на купето е нов, когато я имаше струята ми изправяше перчама направо. Моля помогнете зима идва....

Здравей!
И при мен беше така. Първо гледахме бушоните, нямаше изгорели. Казаха ми, че най - вероятно е от ел. моторчето. Не искам да ти казвам какви мъки бяха докато го сваля ( за мен поне много пипкава работа). Оказа се, че е от него - четките му се бяха износили, смених ги и сега е пушка. Ако искаш пробвай като стигнеш до моторчето и си пуснал парното да го завъртиш на ръка - ако тръгне е както при мен.
Дано съм ти бил полезен.
И при мен беше така. Първо гледахме бушоните, нямаше изгорели. Казаха ми, че най - вероятно е от ел. моторчето. Не искам да ти казвам какви мъки бяха докато го сваля ( за мен поне много пипкава работа). Оказа се, че е от него - четките му се бяха износили, смених ги и сега е пушка. Ако искаш пробвай като стигнеш до моторчето и си пуснал парното да го завъртиш на ръка - ако тръгне е както при мен.
Дано съм ти бил полезен.
4 мнения
• Страница 1 от 1