320и Не пали :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
320и Не пали :(
Здравейте,
Съжалявам за темата може би има вече подобни но има някакъв проблем с търсенето, а на мен ми е спешно.
Проблема е следния вчера като завъртях ключа колата запали за секунда и след това изгласна и след това не пожела да запали повече. Стартера върти нормално, но запалване няма. Може ли някакъв съвет за това какъв може да проблема. Евентуално някакви предпазители да са изгорели как да проверя дали е от бензиновата помпа.
Мерси предварително.
Съжалявам за темата може би има вече подобни но има някакъв проблем с търсенето, а на мен ми е спешно.
Проблема е следния вчера като завъртях ключа колата запали за секунда и след това изгласна и след това не пожела да запали повече. Стартера върти нормално, но запалване няма. Може ли някакъв съвет за това какъв може да проблема. Евентуално някакви предпазители да са изгорели как да проверя дали е от бензиновата помпа.
Мерси предварително.
SGV
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Tender
- младши ентусиаст
-
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Tender написа:Ами ясно ама малко по насочващ съвет кое как да проверя ако е възможно...
Махни задната седалка и удари няколко здрави юморука върху капака на помпата през това време някой да върти... другия вариант е под капака по съединенията виж дали стига гориво, ако не стига е прицхините са 2 тоци до помпата или заминала помпа
Махни маркучите на помпата,без кабелите!и опитаи да завиртиш,а и без да въртиш се вижда(ако има налягане и бензин в по-тънкия маркуч значи помпата е ОК)
Ако няма замери с мултицет има ли 12 волта на едната букса(само на едната идва ток)ако има а няма бенз заначи си за помпа(150лв втора ръка)
оффф не съм се събудил още и незнам дали е написано много смислено,но в общи линий е нещо такова
Ако няма замери с мултицет има ли 12 волта на едната букса(само на едната идва ток)ако има а няма бенз заначи си за помпа(150лв втора ръка)
оффф не съм се събудил още и незнам дали е написано много смислено,но в общи линий е нещо такова

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Както са ти написали колегите провери помпата и после тока които идва към нея,помпата може и да е провериш като и дадеш ток от акумолатор.Помпата има две полужения или работи или не работи.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Tender
- младши ентусиаст
-
Така. Значи проверих помпата напрежение към нея отива но тя не се завърта изобщо поне не се чува и няма вибрации има ли някаква вероятност тая помпа да е някаква супер безшумна
или направо да я пазарувам

SGV
- turboto
- ентусиаст
-
Tender написа:Така. Значи проверих помпата напрежение към нея отива но тя не се завърта изобщо поне не се чува и няма вибрации има ли някаква вероятност тая помпа да е някаква супер безшумнаили направо да я пазарувам
А пробва ли както ти казах да удариш по капака върху нея силно и някой през това време да върти с ключа? Другия вариант е маркуч и виж дали качва
- Tender
- младши ентусиаст
-
turboto написа:Tender написа:Така. Значи проверих помпата напрежение към нея отива но тя не се завърта изобщо поне не се чува и няма вибрации има ли някаква вероятност тая помпа да е някаква супер безшумнаили направо да я пазарувам
А пробва ли както ти казах да удариш по капака върху нея силно и някой през това време да върти с ключа? Другия вариант е маркуч и виж дали качва
Да помолих един колега да уа думка с юмрук докато аз въртя но ниакаква полза. Как да качва като няма ни звук ни вибрация от нея. Ако е здрава трябва като дам на контакт още да се чуе едно бръмчене леко. А то - нищо.
SGV
- turboto
- ентусиаст
-
Tender написа:turboto написа:Tender написа:Така. Значи проверих помпата напрежение към нея отива но тя не се завърта изобщо поне не се чува и няма вибрации има ли някаква вероятност тая помпа да е някаква супер безшумнаили направо да я пазарувам
Да помолих един колега да уа думка с юмрук докато аз въртя но ниакаква полза. Как да качва като няма ни звук ни вибрация от нея. Ако е здрава трябва като дам на контакт още да се чуе едно бръмчене леко. А то - нищо.
Ми начи на това мяза... за нова или за ремонт
- Tender
- младши ентусиаст
-
13 мнения
• Страница 1 от 1