Счупена шофьорска седалка на ис

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Счупена шофьорска седалка на ис

Мнение от Wierdo » 22 Ное 2008, 16:30

Колегите, днес след 5 часов "преход" от Кюстендил до София си посчупих седалката :confused: Ситуацията е следната: когато купих колата едното от четирите крачета което влиза в релсите беше аут. Клатеше се малко, ама не е толко проблем. Днес обаче се пооблегнах малко по-силно и отдясно нещо се счупи, при което облегалката се изкриви. Не е кой знае колко ама е неприятно. Видях също че кората отзад на облегалката се е разкачила от същата страна. Какво може да се направи по въпроса и въобще може ли. Ако не какво трябва да купя? Има ли начин да се смени само "скелето" като се остави старата тапицерия. Помагайте, че се изкривих. Крайно време е да я оправя тая седалка.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 22 Ное 2008, 16:39

пускаш тема в купува , като споменаваш че не държиш на тъпицерията а на механиката , и си взимаш за една седалка цяла , после само дунапрена с твоята дамаска си монтираш и си готов. Скъсани седалки на безценица има .. и да не забравиш да се пазариш :mhihi: :arrow:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 22 Ное 2008, 18:01

Покажи със снимка де...да видим къде точно е счупеното...и купе или седан?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 22 Ное 2008, 18:54

каква снимка искаш да ти покажа , как съм се облегнал и облегалката е накриво ли ?! еахеаххеахеа Ако ще съдействаш давай, ако не пази си умните идей за тебе си. Мисля че нагледно съм го обяснил.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Ное 2008, 19:04

Ако ще съдействаш давай...

Баси отношението. Като че ли някой ти е длъжен...
Ти си на зор ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 22 Ное 2008, 19:37

Wierdo написа:каква снимка искаш да ти покажа , как съм се облегнал и облегалката е накриво ли ?! еахеаххеахеа Ако ще съдействаш давай, ако не пази си умните идей за тебе си. Мисля че нагледно съм го обяснил.

Малеее заради такива като тебе никой няма да ти помогне! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Успех! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 22 Ное 2008, 21:25

вижте, написал съм че имах премеждия достатъчни днес и за капак на всичкото това 5 часово пътуване се счупи и седалката. Снимки няма как да направя щото фотото не е ф мен. Написал съм проблемите в първия пост. Ако имате конкретни питания давайте. Накратко - счупено краче, влизащо в релсата, счупена подпора или квото и да е на облегалката отдясно (от страната на барчето) и кората от същата страна виси (не е захваната за гърба на седалката). Приемете извиненията ми за пиперливия език :winky:

Назад към E36