Колата не завива.. :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Колата не завива.. :(
Моля Ви, помогнете...изведнъж колата спря да завива - за да завия трябва да въртя доста волана...Върти се лесно волана, но оказва слабо влияние върху положението на гумите..То е ясно, че ще ходя на сервиз, ама първо искам да питам тук какво може да е за да съм подготвен.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Колата не завива.. :(
rude_ написа:Моля Ви, помогнете...изведнъж колата спря да завива - за да завия трябва да въртя доста волана...Върти се лесно волана, но оказва слабо влияние върху положението на гумите..То е ясно, че ще ходя на сервиз, ама първо искам да питам тук какво може да е за да съм подготвен.
Е, това вече не го вярвам.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Chapai написа:rude_ написа:Моля Ви, помогнете...изведнъж колата спря да завива - за да завия трябва да въртя доста волана...Върти се лесно волана, но оказва слабо влияние върху положението на гумите..То е ясно, че ще ходя на сервиз, ама първо искам да питам тук какво може да е за да съм подготвен.
Еее, едвам съм се прибрал у дома..Като трябва да направя някой по-остър завой и настръхвам...Може би в началото има и доста голям луфт - въртиш и нищо и след известен оборот оказва влияние върху гумите....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Бягай на сервиз да я видят... мое да е рейка, мое да са карета, кормилната щанга... така да гадаем няма сми... има си хора, които с поглед ще ти кажат.. 

Chapai написа:rude_ написа:Моля Ви, помогнете...изведнъж колата спря да завива - за да завия трябва да въртя доста волана...Върти се лесно волана, но оказва слабо влияние върху положението на гумите..То е ясно, че ще ходя на сервиз, ама първо искам да питам тук какво може да е за да съм подготвен.

егати
На мен ми се случвало на времето с кормилни прът на Жигулката два пъти ми се къса по време на движение/ благодаря на господ и двата пъти при тръгване на 1-2 скорост/ и после си ритах гумите до вкъщи за да се прибера . Обаче тя е с кормилна кутия и онзи прът е с едни шлици които се бяха поизтрили. Като тези на чистачките.

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Е и мойта рейка е преебана , и не след дълго хидравличното масло изтича и се чудим после как да завъртим волана ! Ама много пари за нова може и да е рейка и друго може.. В сервиза ще ти кажат 

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Колегата ви пише че се върти лесно волана обаче трябва да въртиш дълго за да завиеш, кво надървяне , кво трудно завъртане на волана - да си иде в сервиз ще му кажат.

15 мнения
• Страница 1 от 1