[Много Снимки] Оправяне на Ел.стъкла, Халогени, Аудио и др.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
[Много Снимки] Оправяне на Ел.стъкла, Халогени, Аудио и др.
Свалих снимки от камерата и реших да пусна тук няколко от последните поправки и подобрения по колата,
Започвам с поправка от преди няколко месеца (3) , лявото ел. стъкло не работеше, дясното беше тръгнало също натам, от форума си взех от колега почти чисто нови машинки за двете ел. стъкла и железата към тях, целия механизъм (към 100лв.), за 3 часа ги сложих, сега проблеми никакви.:
Последваха чисто нови халогени със стойки, DEPO, и крушки ХЕЛА от колега от форума, нужни бяха някой дреболиики такаче навестих ДаруКар.:
И накрая , новото озвучаване , от снощи
BENZER 2 х 4 лентови елипса отзад , вадят невероятен звук и качество, много доволен..
4 ПЕРЛИ
След пясъкоструйка и прахово боядисване (в PBG.bg), цвят ПЕРЛА.
Стикерчета:
Няколко стари снимки от Шампионата по Драг Рейсинг (5-ти Кръг) в Дупница (на тези снимки джантите са още със старата боя и лака е изпаднал доста на места :/ ) ... скоро ще направя с новите джанти на слънчице (ако има скоро :-| ) една фотосесийка да видите перления лак.,
Следва нови по-добри колонки от пред че BLAUPUNKT-а в момента издава багажа май
, Hertz пищялки във вратите и ///М оптика отвън (Броня,Добавка,Лайсни,Angel Eyes и т.н.) , спортния филтър е планиран за към края на зимата 
Започвам с поправка от преди няколко месеца (3) , лявото ел. стъкло не работеше, дясното беше тръгнало също натам, от форума си взех от колега почти чисто нови машинки за двете ел. стъкла и железата към тях, целия механизъм (към 100лв.), за 3 часа ги сложих, сега проблеми никакви.:

Последваха чисто нови халогени със стойки, DEPO, и крушки ХЕЛА от колега от форума, нужни бяха някой дреболиики такаче навестих ДаруКар.:

И накрая , новото озвучаване , от снощи

BENZER 2 х 4 лентови елипса отзад , вадят невероятен звук и качество, много доволен..

4 ПЕРЛИ
След пясъкоструйка и прахово боядисване (в PBG.bg), цвят ПЕРЛА.

Стикерчета:

Няколко стари снимки от Шампионата по Драг Рейсинг (5-ти Кръг) в Дупница (на тези снимки джантите са още със старата боя и лака е изпаднал доста на места :/ ) ... скоро ще направя с новите джанти на слънчице (ако има скоро :-| ) една фотосесийка да видите перления лак.,

Следва нови по-добри колонки от пред че BLAUPUNKT-а в момента издава багажа май

Последна промяна skate на 14 Ное 2008, 10:26, променена общо 1 път
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега какви са параметрите на джантите и с какви гуми ги караш?
Интересуваме колко са широки и колко им е ЕТ-то ?

- skate
- младши ентусиаст
-
vld написа:Колега какви са параметрите на джантите и с какви гуми ги караш?
Марка Aluett, предни 8J задни 9J , предни гуми 225 45 17" , задни гуми 235 45 17" , ЕТ-то несъм сигурен, но задните са много голями

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Аз също купих от колегата точно такива фарове(халогени) преди мнооого време, ама още не съм ги сложил. Слагах ги, ма не светеха - някакви идеи
?

- skate
- младши ентусиаст
-
Kaloyan78 написа:Аз също купих от колегата точно такива фарове(халогени) преди мнооого време, ама още не съм ги сложил. Слагах ги, ма не светеха - някакви идеи?
Като ги сложи фаровете пусна ли? после натисна ли копчето? Провери ли за хубава свръзка кабела с халогена ? провери ли дали тече изобщо ток по кабела за да видиш дали е от инсталацията или в самия халоген/крушка и т.н. ..., направи тези проверки,
При мен светнаха от раз >
На последната снимка на халогените съм сложил и още една нужна част за да се закрепят здраво,самата стойка, тя се купува отделно, виж последната снимчица за да го имаш впредвид

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Имах едната стойка, направих си другата и работата заспа, ама нали ти казвам - не щат да светнат мамицата им. Дори има един кабел, дето не го знам за какво е и дали е той. Колата е блъскана и още събирам части и остана само това
.
Мерси за съветите, ще пробвам сега каквото ми каза
.

Мерси за съветите, ще пробвам сега каквото ми каза

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
skate написа:vld написа:Колега какви са параметрите на джантите и с какви гуми ги караш?
Марка Aluett, предни 8J задни 9J , предни гуми 225 45 17" , задни гуми 235 45 17" , ЕТ-то несъм сигурен, но задните са много голямикато се качат повече от 3-ма човека и гумите жулят леко в калниците
, но пък стойката е връхна
едното за другото...
Провери ЕТ-то ако имаш възможност и не те затруднява,искам да направя една сметка

- skate
- младши ентусиаст
-
vld написа:skate написа:vld написа:Колега какви са параметрите на джантите и с какви гуми ги караш?
Марка Aluett, предни 8J задни 9J , предни гуми 225 45 17" , задни гуми 235 45 17" , ЕТ-то несъм сигурен, но задните са много голямикато се качат повече от 3-ма човека и гумите жулят леко в калниците
, но пък стойката е връхна
едното за другото...
Провери ЕТ-то ако имаш възможност и не те затруднява,искам да направя една сметка
Довечера ще проверя ако не забравя

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Kaloyan78 написа:Аз също купих от колегата точно такива фарове(халогени) преди мнооого време, ама още не съм ги сложил. Слагах ги, ма не светеха - някакви идеи?
ако си нямал халогени преди виж дали освен релето имаш и бушоните от кутията(ако исталацията еоригиналната)
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
колега сподели колко ти излезе пребоядисването на джантите със всичко? и после лакират ли се? че мойте са мноо зле и изкам да ги пребоядисамама не със спрей а как си требе
Поздрави!

Поздрави!

- skate
- младши ентусиаст
-
mihal написа:колега сподели колко ти излезе пребоядисването на джантите със всичко? и после лакират ли се? че мойте са мноо зле и изкам да ги пребоядисамама не със спрей а как си требе
Поздрави!
Виж тази тема >
Тук всичко е описано
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
200лв. за 4бр. 17" джанти - пясъкоструйка, прахово боядисване , камера , лакиране (ПЕРЛЕН Лак).
Всичко за 3-4 раб. дни.
14 мнения
• Страница 1 от 1