въпрос за джанти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Съгласен съм Vid че е така относно качеството на джантите, но все пак всички знаем какви кратери има по улиците
Сори за офтопика, малко се отклонихме от темата....
Сори за офтопика, малко се отклонихме от темата....
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
малко /даже много!/ преувеличавате с тоя проблем. ВСИЧКО СТАВА стига да имаш желание и да можеш да пазиш. Аз съм с 18-ки на ЕТ30, предната ми броня се валчи по земята а гумите ми влизат 2 пръста под калника и НЯМАМ ПРОБЛЕМ с нищо, освен че при обратен предните гуми опират в подкалника съвсем леко, ама в крайна сметка колко често правиш обратен с пълно навит волан. И най-важното - красотата изисква жертви!
, така че ако наистина ще те кефи да си бръмчиш със 17-ката пъхай и не се замисляй, стига сметки и математики - любовта е химия

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
vld написа:Защо мислиш ,че марки като ББС,Борбет,АЗЕВ,РИАЛ,БРОК ,АЦ Шницер,БМВ-Оригинал с щампа БМВ и тн. все немски джанти, са доста по скъпи - дори на по 10 години?
Защото са зверски здравиИ ако не си истински варварин трудно ше и промениш формата
съгласявам се на 100000% !!!
Вземете едно МОМО или един БОРБЕТ и бухайте с чук ако искате - не мърда

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
А бе имам един приятел ,дето караше със шницерки и съвсем редовно имаше проблеми като влезне в някоя дупка.На всичкото отгоре опираха ,при положение че бяха 225/45, и то като се вози сам човек.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Позволих си да изтрия две мнения ,които са объркващи .
ЕТ-то колкото е по малко толкова е по инесена джантата навън ,колкото по голямо ,толкова по прибрана навътре.
Към автора: напиши какво се случва като монтираш джантите за да се завърши темата и в краен резултат да има полза от нея.
ЕТ-то колкото е по малко толкова е по инесена джантата навън ,колкото по голямо ,толкова по прибрана навътре.
Към автора: напиши какво се случва като монтираш джантите за да се завърши темата и в краен резултат да има полза от нея.

- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
да не отварям нова тема ще пиша тук...дано колегата няма против:вчера ми докараха джанти 18-ки 8J ET47 нямат гуми,искам да ми кажете какъв размер гуми да сложа колата ми е е36 купе с нормално окачване!мерси предварително
- vld
- Старши ентусиаст
-
jiksyn написа:да не отварям нова тема ще пиша тук...дано колегата няма против:вчера ми докараха джанти 18-ки 8J ET47 нямат гуми,искам да ми кажете какъв размер гуми да сложа колата ми е е36 купе с нормално окачване!мерси предварително
225/45/17,като отзад може 235/45/17

- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
колега джантите са ми 18-ки,искам да разбера подходящ размер гуми и дали ще ми влезнат така или трябва фланци да взимам нямам си на идея1 

- vld
- Старши ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2