идва зима -идват и проблемите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
///MapTo написа:sasho написа:когато си с 17 цола и нископрофилна гума
Колата става като шейна
Много по-лесно се пързаля и се получават по-големи красоти,пък даже и без шпер...за дрънкането,аз лично като си поддържам колата както трябва не усещам никакво дрънкане нито на 15 нито на 17...Вози една идея по-твърдо,ма със спортно окачване разлика няма...иначе като размер 205/60/15 е 1към1 със 225/45/17
Във возенето почти не се усеща разлика, по-важно е по ходовата част всичко да ти е читаво

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
mihal написа:insane_v написа:... А смяната не е трудна. ..
приятел, отзаде ясно но отпреде лесно ли става смяната? айде ако обичаш подготви ме какви точно подложки ми трябват и да сменям че да вдигна колата с 2 см.
поздрави!
Досега не съм ги слагал тия тампони и не знам дали ще паснат и за отпред. За монтажа отпред предполагам, че като се вдигне на крик пружината ще се разпъне достатъчно, за да могат да се сложат тампоните без проблеми.
Аз смятам да си правя подложки за пружините, но все не ми остава време да отида да си ги направя. Като ги направя ще кажа какъв е резултата.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
insane_v написа:...че като се вдигне на крик пружината ще се разпъне достатъчно, за да могат да се сложат тампоните без проблеми.
..
Няма.. сигурно трябва да се сваля амотюртисиора... както и отзаде.
Отзаде ясно тя прожината цялата пада ама отпреде затворена ли трябва да е подложката как ще се надене без да се разглоби всичко?

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
За подложките отпред трябва да се разглобява, няма как
Отзад е лесно. Само се откача амортисьора отгоре или отдолу, за да падне носача надолу и пружината си излиза.

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3