Централно+Брава, как се разглобява ? (задна вр. седан)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Централно+Брава, как се разглобява ? (задна вр. седан)
Искам да извадя машинката на централното на задната врата. Машинката е оригинал захваната за бравата. Откачих куплунга за тока, но бравата няма мърдане заради плъзгача на стъклото, някой ако знае накъде се вади машинката и какво я държи за бравата, ще съм вечно задължен. 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
http://good-times.webshots.com/album/557789582nyYUxv?start=12
Благодаря на неволята и себе си. Сега остава да разбера как трябва да работи по принцип, защото ми се струва, че палеца, който командори механиката, прескача ...
Благодаря на неволята и себе си. Сега остава да разбера как трябва да работи по принцип, защото ми се струва, че палеца, който командори механиката, прескача ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
при такива манипулации аз поне винаги проверявам дали мога да го възстановя обратно че после ремонтирам. иначе б*л съм ти и ремонта дето ще го правя ако не мога го върна в колата. е30ската скоро и сменях лостчето за отваряне на вратат отвътре ....изгърбих се докато разбера как става, и накрая за 5мин - вън старо- вътре ново:))))
Искам да кажа, че за 4 часа гъзене, всичко стана идеално. Сега вече мога да направя същото за около 30-40 мин. Машинката отвътре е ясна също, но пропуснах да я снимам.
Не, просто мръсотия ... или незнам какво беше. Отворих, напръсках навсякъде със силиконова смазка. И тръгна яко ... даже навсякъде трябва да го направя, за да издава по "свободен" звук. 

6 мнения
• Страница 1 от 1