Смяна на двигател от 318ис на 320 ванос

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 16 Ное 2008, 23:31

liloff написа: Ще инвестираш кофа пари и главоболие в това да присадиш мотор, а се притесняваш за разхода... ;)

даммм.. и цялата тая интервенция само и само да кажеш "... Е да, ама като се развърти шестака...!" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Ное 2008, 23:49

С кеф бих го направил, стига да не ми е евридейката ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaTsArA-BMW » 17 Ное 2008, 0:23

Така е ! питах за разхода не защото се притеснявам че няма да ми е по джоба това че всички тук като чуха че ме интересува дали е голяма ралзликата и веднага на комплеки ги изби ми интересно ми е защото никога не съм карал 6-так и ми се стори че м52 е икономичен 12-13 си е супер
M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Ное 2008, 0:33

Ми да ти кажа по наблюдения от други коли (а те бензиновите нямат много разлика при различните марки), 1.8 16V обикновено е най-приемлив разход-вървене при малки коли като 3та серия. Не може да се очаква 6цил да горят по-малко, при при idle обороти, иначе в движение си зависи до шофьора. Ако си се навил да го правиш като за лична кола, направи го, на мен плавното развиване на 6цил. са ми по-приятни от М42, но си е въпрос на вкус. Някой хора много харесват ряза на М42. Аз явно остарявам и се кефя на бавно-равзиващи плавни машини.

Предишна

Назад към E36