цена на катализатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
цена на катализатор
Здравейте колеги,искам да попитам ако някой знае от къде мода да си намеря в България по евтин катализатор,че моя се прецака.И как варви цената му в България,защото тука в Испания ми искат 1000 евро.Предварително ви благодаря. 

- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
Ам
брато в испания замерват ли газовете ??? има ли нещо като Годишен Технически Преглед.... И ако нямаш катализатор..ревът ли ?? Защото сигорно няма смисъл да ти казвам че тука в БГ няма проблеми....Аз моят си го махнах и сложих средно гърне.
брато в испания замерват ли газовете ??? има ли нещо като Годишен Технически Преглед.... И ако нямаш катализатор..ревът ли ?? Защото сигорно няма смисъл да ти казвам че тука в БГ няма проблеми....Аз моят си го махнах и сложих средно гърне.
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
bateto написа:Ам
колегата е прав ,провери как стоят нещата там по тоя въпрос. И ако нямаш проблеми мятаи се на едно гърне. Сега и аз мисля така да правя.
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
има ефект мдам , ако ти е по стара година колата и се е позапушил като го махнеш има осезаема разлика във вържеша (върви повече) .
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
bubsa написа:Само ако е задължително си сложи нов.
Аз поне на всички коли които съм имал ги махам и си слагам или резонатор или цяла тръба на 63 мм до отзад и гърне(задно)
ще усетиш разлика,ама е гадно като пътуваш на по-дълго.
Хм, защо само при дълъг път ?
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
Дидо.ком написа:да тука в Испания до колкото знам не може да караш с резунаторно гарне,трябва да е катализатор.Нещата не са като в България,тук има закони.Аз питах къде мога да си намеря по евтин катализатор-някои град или някакъв магазин.Аз иначе сам от Русе,например там къде мога да намеря?
без катализатор няма как да минеш преглед обаче има и друг вариант ако имаш познат в някои сервиз го накараи да ти я прекара тои те от сервизите са с връски и минават един приател така прави за да не му качват колата на машината която пробва амотисиорите защото не само ги пробва ама ги дочупва иначе в испания батка толкова един катализатор ти излиза 1000 кинта плиус минус а и винаги може да обиколиш моргите сигорно ще ти го дадат за 200 кинта и спестяваш доста кинти вярно няма да е нов но какво ти пука аиде и успех
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
14 мнения
• Страница 1 от 1