Счупих нещо...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

триногата
Аватар

Счупих нещо...

Мнение от Andronoff » 14 Ное 2008, 9:13

Та.. снощи се радвах на новия шпер, но нещо се счупи. Както си се въртях, реших да мушна 3-та, щото напълних 2-рата, ама нещо не я уцелих поради високото странично ускорение :mhihi: Оттогава 3-тата ми влиза с хъркане като я мушкам при по-високи обороти и освен туй плафона ми святка и мъждука един такъв... Та се чудя кво общо имат 3-тата предавка и плафона в купето :shock: ?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 14 Ное 2008, 9:34

Здравей, за плафона: бутона вграден в бравата на колонката е с изтъркана пластмаса и при това ускорение което си правиш ти пресвятка плафона. За дифа и скоростната си нямам идея, но предполагам ремонт на скор.кутия ще е доста дебел.

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 14 Ное 2008, 10:33

мен ако питаш синхронизатора ти издава багажа вече а той се сменя с нова кутия(2-ра рака имам предвид :mhihi: ) поради причината че тоз синхронизатор струва нов повече от колкото една втора рака кутия ;)

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 14 Ное 2008, 13:39

плафона ми се включва не само когато я ръчкам, без да й раздавам газ пак се включва с вкарването на 3-та предавка.. аз първия път дори си помислих, че има някоя отворена врата или багажник, ама не, всичко затворено и святка.. ? :shock:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Назад към E36