Счупих нещо...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Andronoff
- триногата
-
Счупих нещо...
Та.. снощи се радвах на новия шпер, но нещо се счупи. Както си се въртях, реших да мушна 3-та, щото напълних 2-рата, ама нещо не я уцелих поради високото странично ускорение
Оттогава 3-тата ми влиза с хъркане като я мушкам при по-високи обороти и освен туй плафона ми святка и мъждука един такъв... Та се чудя кво общо имат 3-тата предавка и плафона в купето
?

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, за плафона: бутона вграден в бравата на колонката е с изтъркана пластмаса и при това ускорение което си правиш ти пресвятка плафона. За дифа и скоростната си нямам идея, но предполагам ремонт на скор.кутия ще е доста дебел.
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
мен ако питаш синхронизатора ти издава багажа вече а той се сменя с нова кутия(2-ра рака имам предвид
) поради причината че тоз синхронизатор струва нов повече от колкото една втора рака кутия 

- Andronoff
- триногата
-
плафона ми се включва не само когато я ръчкам, без да й раздавам газ пак се включва с вкарването на 3-та предавка.. аз първия път дори си помислих, че има някоя отворена врата или багажник, ама не, всичко затворено и святка.. ? 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
4 мнения
• Страница 1 от 1