e36-зимен сън
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
това лято като си бях в плевен не ме пощадиха нито веднаж по няколко пъти на ден ме спираха няма да ти обеснявам колко актове имам но пак съм късметлия че неможаха да ме хванат с повече от 33 км нат позволеното и от опита си до сега разбрах 1 през деня ако искаш прави кармагедон по илиците но нощем по кротко защото се крият на огасени светлини и дебнат с радара а аз до колкото знам това е забранено да го правят но... Даже се карах с едни ченгета се псувахме там като каруцари отивам си аз до село и пътя ми минава през пелишат екстрим така поне пише на табелката
там неква циганска свадба ужаст и аз карам като луд да ги газя правя си пишки и по едно време гледам палката спирам аз оня доиде и ми се представи след това видя документите всичко изрядно поска талон показах му купчина актове и накрая поска техническо оборудване на автомобила с което аз не разполагах както и да е човека ме съжали заради стоте акта и ме пусна и в другия краи на селото другата патрулка бяха спряли някав мангал с жена му и ця;ата зоологическа градина но все пак решиха да ме спрат и мен при което аз му казах а бе човек преди 50 метра ме спряха колегите ви и ме пусха какво сте го оградили това село на границата няма толкова шапки да пазат и оня пак документите и техническо обурудване аз му казах че нямам и оня ами акт и аз му викам хубаво пиши ми акт ама аз не мога да разбера тоя триагалник за какав х?и ми е и оня гледа талона на колата и вика като гледам с тая 15 годишна бангия ще закъсаш нощно време по пътищата без светлини еи за това ти е и аз побеснях как така ще вика на колата ми 15 годишна бангия и се почнаха псувните....
аз тогава бях с 318 ката тя верно си е дартичка но пък аз си я отремонтирах и за сега уж е добре но и аз имам вина заради тоя ремус като мина по улицата и алармите се пускат така брамчи
та моя съвет е караи смело без книжка пак каквото стане
аз преди да взема книжката съм карал без книжка без преглед и застраховка и не съм имал проблем
това лято като си бях в плевен не ме пощадиха нито веднаж по няколко пъти на ден ме спираха няма да ти обеснявам колко актове имам но пак съм късметлия че неможаха да ме хванат с повече от 33 км нат позволеното и от опита си до сега разбрах 1 през деня ако искаш прави кармагедон по илиците но нощем по кротко защото се крият на огасени светлини и дебнат с радара а аз до колкото знам това е забранено да го правят но... Даже се карах с едни ченгета се псувахме там като каруцари отивам си аз до село и пътя ми минава през пелишат екстрим така поне пише на табелката

аз тогава бях с 318 ката тя верно си е дартичка но пък аз си я отремонтирах и за сега уж е добре но и аз имам вина заради тоя ремус като мина по улицата и алармите се пускат така брамчи
та моя съвет е караи смело без книжка пак каквото стане
аз преди да взема книжката съм карал без книжка без преглед и застраховка и не съм имал проблем
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2