проблем с ел.стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с ел.стъклата
става въпрос за Е36 купе,проблема е в стъклото на шофьорската врата,вчера бях го отворил докраи и като натиснах бутона да се вдига познаите,мръдна 5см. и краи,неще и неще да се вдига повече,моля ви даите идеи от какво може да се е получило
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Трябва да се отвори вратата за да се види.По принцип вътре има водачи може те да са счупени.Така само гадаем.

проблем с ел.стъклата
да колега до преди 1 час се занимавах с това свалил съм кората огледах обстоино но не видях нещо счупено или липсващо,а иначе надолу си слиза ама нагоре запъва и клемите на акумулатора разкачах ама пак
явно трябва да погледне човек които има една идея повече от мен 

проблем с ел.стъклата
да колега минава цели 5 санта и спира и после като натискам пак бутончето даже не се и чува моторчето или т.нар. цък-цък
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
пробвай с "асистенция" да го вдигнеш.Хващаш с две ръце стъклото и дърпаш нагоре,а някой натиска през това време бутона. Износва се червяка(пластмасовите му зъбци) и електромоторчето като види зор и спира(все едно че стъклото е стигнало до горе). Инъче за отстраняване на проблема-нов матор.Нов е към 400лв(комплект с червяка). Може и втора употреба,ама колко живот има в него...не се знае.
При мен проблема беше същия,слиза без проблем,а нагоре-нъцки...тук там зацепи... и така го реших( с ново моторче).
При мен проблема беше същия,слиза без проблем,а нагоре-нъцки...тук там зацепи... и така го реших( с ново моторче).
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
и аз наскоро сменох моторче, един слънчев ден слезна и до там, просто са си на годинки вече и се износват. В Княжево има добри майстори

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
8 мнения
• Страница 1 от 1