318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: 318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)
© написа:ludiagsm написа:
аз също съм наказвал 325 Е30 и то на Божурище но си признавам имам чип и малко други хитринки, ако някои иска да узнае нека ме попита:))
рр: не съм отварял двигателя дори и главата не е пипана
аз искам да узная, а също и много други предполагам ...
казвам направо ,използвам чист кислород от бутилка с редуцир вентил
като газа минава през електрически клапан и след това през щуцер отива директно в смукателния колектор, имам и допълнителна
5-та дюза, която впръсква гориво директно в смукателния колектор ,а това сичкото се управлява от едно ключе което съм извел под таблото!!!
Можеби някои от вас ще ме помислят за луд както и мойте познати си мислеха в началото, но теста който си направих на божурище показа че тази системка работи и не излиза скъпо

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
quixzole написа:хм....интересно ще е да се види това........досега небях и чувал за подобна щуротия
ок и без това утре ще ти звънна за 4ипа а и нали искам да ти вида масления радиатор ако има6 време може да се видим в моя скромен GSM офис сервиз, на бул. Ломско Шосе 2 в културня дом надежда,
кафето е от мен!!! 088 7 919 996 Иво
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- ati
-
всеки ден ли си там
сега ще го намеря на картата и ако е удобно ще мина тия дни,ако няма какво да правя
btw-ти защо не дойдеш на някоя сбирка в неделя

сега ще го намеря на картата и ако е удобно ще мина тия дни,ако няма какво да правя
btw-ти защо не дойдеш на някоя сбирка в неделя

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
ati написа:всеки ден ли си там![]()
btw-ти защо не дойдеш на някоя сбирка в неделя![]()
всеки ден съм на работа иначе няма пари4ки

аз все хода ама нема никои и си тръгвам. Кога точно мислиш че ще има хора от форума там?????
- ati
-
по принцип сбирките са от 15.00 часа.въпросът е,че нещо започнаха да ни правят въртели с гледането на формулата там и последната неделя са се изнесли хората.как става запознаването-още преди да си свил към бензиностанцията ние принципно сме си изкривили вратовете за да се насладим на баварската музика.така че слизаш от колата,насочваш се към най-близкото БМВ с надпис за да сигнализираш,че си наш човек.ако сме отвън веднага щ\е те викнем,ако сме седнали вътре влизаш и се оглецдаш-веднага ще те заговори някой или просто питай за БМВ-клуба-те ни знаят там.принципно сме на големите маси по средатат на заведението.поради липса на ГСм от моя страна в момента отпада варианта да ми звъннеш и да изляза.
ПС-гледай все пак в събори и мероприятия дали няма промяна в плановете за определената неделя,ако нищо не пише значи сме там.
всички фенове на марката са добре дошли,няма да върнем никого
ПС-гледай все пак в събори и мероприятия дали няма промяна в плановете за определената неделя,ако нищо не пише значи сме там.

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
ati написа:по принцип сбирките са от 15.00 часа.въпросът е,че нещо започнаха да ни правят въртели с гледането на формулата там и последната неделя са се изнесли хората.как става запознаването-още преди да си свил към бензиностанцията ние принципно сме си изкривили вратовете за да се насладим на баварската музика.така че слизаш от колата,насочваш се към най-близкото БМВ с надпис за да сигнализираш,че си наш човек.ако сме отвън веднага щ\е те викнем,ако сме седнали вътре влизаш и се оглецдаш-веднага ще те заговори някой или просто питай за БМВ-клуба-те ни знаят там.принципно сме на големите маси по средатат на заведението.поради липса на ГСм от моя страна в момента отпада варианта да ми звъннеш и да изляза.
ок ще дойда

- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Re: 318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)
ludiagsm написа:© написа:ludiagsm написа:
аз също съм наказвал 325 Е30 и то на Божурище но си признавам имам чип и малко други хитринки, ако някои иска да узнае нека ме попита:))
рр: не съм отварял двигателя дори и главата не е пипана
аз искам да узная, а също и много други предполагам ...
казвам направо ,използвам чист кислород от бутилка с редуцир вентил
като газа минава през електрически клапан и след това през щуцер отива директно в смукателния колектор, имам и допълнителна
5-та дюза, която впръсква гориво директно в смукателния колектор ,а това сичкото се управлява от едно ключе което съм извел под таблото!!!
Можеби някои от вас ще ме помислят за луд както и мойте познати си мислеха в началото, но теста който си направих на божурище показа че тази системка работи и не излиза скъпо
Някой видя ли го това с бутилката чист кислород

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320I Coupe
,,
аз имам 320 и ми викаха за твоя мотор че бил по бърз 318ис .Ама го дърпам не е с много а и се пускахме на 400м
5 години и половина по-късно се обръщаш към автора на темата
Във форума има два вида потебители - изобщо неползващи търсачката и ползващи я супер задълбочено
Средното положение е рядко
Данчо, освен, че авторът най-вероятно няма да го прочете, откриваш още едно огнище на вечния спор - 318IS или 320
"Бате, по-добре недей", както се пееше в една песен

Данчо, освен, че авторът най-вероятно няма да го прочете, откриваш още едно огнище на вечния спор - 318IS или 320

"Бате, по-добре недей", както се пееше в една песен

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
да ви кажа този колега дето го дърпат 318-ката някой да не го е излъгла че е 325 а тя просто да е 320 все пак външно моторите нямат никаква разлика а и ако не разбира много момчето що да не са му я пробутали
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
samsurnik написа:да ви кажа този колега дето го дърпат 318-ката някой да не го е излъгла че е 325 а тя просто да е 320 все пак външно моторите нямат никаква разлика а и ако не разбира много момчето що да не са му я пробутали
А бе чесно да кажа и аз,нещо не доумявам IS vs 325i и резултата да е такъв,и то на не каква да е отсечка ами на 2км.

sa
здр. така и така сте почнали ,а имали голяма разлика във вървежа на м50 и м52 или само в ниските е разликата 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2