318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: 318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)

Мнение от ludiagsm » 20 Юли 2003, 4:51

© написа:
ludiagsm написа:
аз също съм наказвал 325 Е30 и то на Божурище но си признавам имам чип и малко други хитринки, ако някои иска да узнае нека ме попита:))

рр: не съм отварял двигателя дори и главата не е пипана :)

аз искам да узная, а също и много други предполагам ... :lol:

казвам направо ,използвам чист кислород от бутилка с редуцир вентил
като газа минава през електрически клапан и след това през щуцер отива директно в смукателния колектор, имам и допълнителна
5-та дюза, която впръсква гориво директно в смукателния колектор ,а това сичкото се управлява от едно ключе което съм извел под таблото!!!

Можеби някои от вас ще ме помислят за луд както и мойте познати си мислеха в началото, но теста който си направих на божурище показа че тази системка работи и не излиза скъпо :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Юли 2003, 13:29

i want ot see it :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 20 Юли 2003, 21:23

хм....интересно ще е да се види това........досега небях и чувал за подобна щуротия :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 21 Юли 2003, 1:23

quixzole написа:хм....интересно ще е да се види това........досега небях и чувал за подобна щуротия :roll:

ок и без това утре ще ти звънна за 4ипа а и нали искам да ти вида масления радиатор ако има6 време може да се видим в моя скромен GSM офис сервиз, на бул. Ломско Шосе 2 в културня дом надежда,
кафето е от мен!!! 088 7 919 996 Иво

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 21 Юли 2003, 1:27

ati написа:i want ot see it :D

нямаш проблем :) щом си фен

Аватар

Мнение от ati » 21 Юли 2003, 11:21

всеки ден ли си там :?:
сега ще го намеря на картата и ако е удобно ще мина тия дни,ако няма какво да правя
btw-ти защо не дойдеш на някоя сбирка в неделя :?: :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 22 Юли 2003, 1:40

ati написа:всеки ден ли си там :?:
сега ще го намеря на картата и ако е удобно ще мина тия дни,ако няма какво да правя
btw-ти защо не дойдеш на някоя сбирка в неделя :?: :D

всеки ден съм на работа иначе няма пари4ки :)) , а за неделя на екото
аз все хода ама нема никои и си тръгвам. Кога точно мислиш че ще има хора от форума там?????

Аватар

Мнение от ati » 22 Юли 2003, 10:42

по принцип сбирките са от 15.00 часа.въпросът е,че нещо започнаха да ни правят въртели с гледането на формулата там и последната неделя са се изнесли хората.как става запознаването-още преди да си свил към бензиностанцията ние принципно сме си изкривили вратовете за да се насладим на баварската музика.така че слизаш от колата,насочваш се към най-близкото БМВ с надпис за да сигнализираш,че си наш човек.ако сме отвън веднага щ\е те викнем,ако сме седнали вътре влизаш и се оглецдаш-веднага ще те заговори някой или просто питай за БМВ-клуба-те ни знаят там.принципно сме на големите маси по средатат на заведението.поради липса на ГСм от моя страна в момента отпада варианта да ми звъннеш и да изляза.
ПС-гледай все пак в събори и мероприятия дали няма промяна в плановете за определената неделя,ако нищо не пише значи сме там.
всички фенове на марката са добре дошли,няма да върнем никого :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 23 Юли 2003, 0:49

ati написа:по принцип сбирките са от 15.00 часа.въпросът е,че нещо започнаха да ни правят въртели с гледането на формулата там и последната неделя са се изнесли хората.как става запознаването-още преди да си свил към бензиностанцията ние принципно сме си изкривили вратовете за да се насладим на баварската музика.така че слизаш от колата,насочваш се към най-близкото БМВ с надпис за да сигнализираш,че си наш човек.ако сме отвън веднага щ\е те викнем,ако сме седнали вътре влизаш и се оглецдаш-веднага ще те заговори някой или просто питай за БМВ-клуба-те ни знаят там.принципно сме на големите маси по средатат на заведението.поради липса на ГСм от моя страна в момента отпада варианта да ми звъннеш и да изляза.
ПС-гледай все пак в събори и мероприятия дали няма промяна в плановете за определената неделя,ако нищо не пише значи сме там.
всички фенове на марката са добре дошли,няма да върнем никого :D

ок ще дойда :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 318 is coupe(e36) vs 325 coupe(e36)

Мнение от KUPETO » 03 Авг 2003, 19:42

ludiagsm написа:
© написа:
ludiagsm написа:
аз също съм наказвал 325 Е30 и то на Божурище но си признавам имам чип и малко други хитринки, ако някои иска да узнае нека ме попита:))

рр: не съм отварял двигателя дори и главата не е пипана :)

аз искам да узная, а също и много други предполагам ... :lol:

казвам направо ,използвам чист кислород от бутилка с редуцир вентил
като газа минава през електрически клапан и след това през щуцер отива директно в смукателния колектор, имам и допълнителна
5-та дюза, която впръсква гориво директно в смукателния колектор ,а това сичкото се управлява от едно ключе което съм извел под таблото!!!

Можеби някои от вас ще ме помислят за луд както и мойте познати си мислеха в началото, но теста който си направих на божурище показа че тази системка работи и не излиза скъпо :D

Някой видя ли го това с бутилката чист кислород :?: :!: Много ми е интересно,разкажете нещо :wink:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320I Coupe

,,

Мнение от dan4o_powera » 12 Ное 2008, 19:39

аз имам 320 и ми викаха за твоя мотор че бил по бърз 318ис .Ама го дърпам не е с много а и се пускахме на 400м

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 12 Ное 2008, 19:51

5 години и половина по-късно се обръщаш към автора на темата ;) Във форума има два вида потебители - изобщо неползващи търсачката и ползващи я супер задълбочено :) Средното положение е рядко ;)
Данчо, освен, че авторът най-вероятно няма да го прочете, откриваш още едно огнище на вечния спор - 318IS или 320 ;)
"Бате, по-добре недей", както се пееше в една песен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 12 Ное 2008, 20:37

да ви кажа този колега дето го дърпат 318-ката някой да не го е излъгла че е 325 а тя просто да е 320 все пак външно моторите нямат никаква разлика а и ако не разбира много момчето що да не са му я пробутали

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 13 Ное 2008, 15:56

samsurnik написа:да ви кажа този колега дето го дърпат 318-ката някой да не го е излъгла че е 325 а тя просто да е 320 все пак външно моторите нямат никаква разлика а и ако не разбира много момчето що да не са му я пробутали

А бе чесно да кажа и аз,нещо не доумявам IS vs 325i и резултата да е такъв,и то на не каква да е отсечка ами на 2км. :mhihi: :mhihi: :mhihi: На някой май са му дали уморена 20-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

sa

Мнение от krasi_bmw » 13 Ное 2008, 22:49

здр. така и така сте почнали ,а имали голяма разлика във вървежа на м50 и м52 или само в ниските е разликата :?:

Предишна

Назад към E36