Токове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Токове
Здравейте колеги.Тука нещо и стана на мойта бимичка последните 1-2 седмици. Акумулатора ми малко си е тръгнал да си ходи трудно пали но ще се сменя.Той е 72Ahm с 510ahm май му е пусковия не го помня точно. Имам доста силна музика за това е такъв голям. Та проблема е от тая вечер. Карам си на къси светлини без пуснато парно без музика без нищо тръгвам от работа до в нас са няма и километър.Давам мигач и виждам как ми премигват доста осезаемо фаровете/когато е пусната музиката и като удари баса пак не мигат толкова осезаемо/.Та може ли някаде да окъсява нещо без значение на кой от мигачите и от там да идва проблема. и на ляв и на десен го прави. Динамото ми зарежда на 14в мерих го преди 2 дни.
брат на моя колега се случи снощи същото + това че и десния дълъг фар му примигваше и като отворихме капака видяхме че снопа с кабелите помежду фаровете почти се е стопил по цялата дължина. Некъде прави късо и връща ток и осветлението и борда се пускат и спират с мигача абе направо полудяват.
Между другото на колата му са сложени от тия гадните фарове, които са цели с мигача и имат ейнджъл айс.
Между другото на колата му са сложени от тия гадните фарове, които са цели с мигача и имат ейнджъл айс.
- shengi
- ентусиаст
-
Не е от там проверих кабелите до кадето мога да ги видя
май ще се ходи при токаджия. Но каде да отида в Русе ... , че нещо май добри такива няма ...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
дс
здр. по някога акумолатора като се скапе т.е. може да се е разкачил мост между клетките и се губи от товара на динамото ,може за момент да презарежда и да се усилва тока .Никога не сваляйте клема на акомулатор при работеш двигател ,особено на високи обороти. 

- shengi
- ентусиаст
-
....
Светли акустик
е няма да ми удере кожата спокс за това. Просто питах за да знам аз за всеки случай някой може да е имал същия проблем преди да започна да давам пари по сервизи и да си губя времето 

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Здрасти shengi. Та по въпроса ти - в BMW Service Русе, който е на малкия Даскалов(намира се като тръгнеш от Сарайския мост към Метро, преди Зита вдясно) и е лицензиран BMW сервиз отиваш и ти правят цялостна диагностика на ел. системата. Цената за тази услуга е 50лв. Мисля, че там ще бъде най-добре. За Svetli Acoustics аз имам само добри впечатления, но все пак си мисля, че в BMW сервиза най-малкото имат всичката подходяща апаратура и квалифициран. Това е което мога да ти предложа
Айде успех и пиши какво е станало 

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- shengi
- ентусиаст
-
....
svetlaka_rs .... видяхме ги тия в даскалов колко са добри не искам и да си помислям за тях ... дет щяха да ме карат да си сменям дебитомера за няма нищо. Една жичка беше прекъсната ... и казаха "да ти сменяме ли дебитомера" и аз казах .... "не благодаря"

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
ем...случва се 

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..

10 мнения
• Страница 1 от 1