Изведнъж изгасна?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Изведнъж изгасна?!?
Колеги карам си днес колицата (м42 двигател) и нещо ми се стори че придърпа като се движех на 4 предавка спокойно,не с повече от 60 км в час.Викам си явно нещо съм се заиграл с педала и реших малко да я раздвижа.Върти обратен на светофара и мръсна гас с вратите
Обаче намалявам след 100-200 метра,влизам си в пресечката за пред нас и както си карам сякаш нещо няма мощност и изгасна в движение с около 15-20 км в час
Седя и гледам тъпо,врътвам ключа и паля отново.Изфорсирах я няколко пъти,не даде признаци да гасне или придърпва и си я прибрах на паркинга,който е близко.
Само за уточнение,че стрелката за бензина беше малко под 0,но и друг път съм си правил експерименти да я карам с почти никакъв бензин и подобни проблеми не ми е правила.Говорих и с предишния собственик,той ми каза че му се е случвало 1-2 за година.От година я имам колата и за първи път ми го прави.
Дали е било от лош бензин,последно сипах V-Power Racing на Шел,да е имало някакъв боклук и да се е сецнало???
Сега към критиките:наясно съм че не се кара с малко бензин,ама нейсе,празно джобче до заплатка,а кеф не може да чака

Обаче намалявам след 100-200 метра,влизам си в пресечката за пред нас и както си карам сякаш нещо няма мощност и изгасна в движение с около 15-20 км в час

Само за уточнение,че стрелката за бензина беше малко под 0,но и друг път съм си правил експерименти да я карам с почти никакъв бензин и подобни проблеми не ми е правила.Говорих и с предишния собственик,той ми каза че му се е случвало 1-2 за година.От година я имам колата и за първи път ми го прави.
Дали е било от лош бензин,последно сипах V-Power Racing на Шел,да е имало някакъв боклук и да се е сецнало???
Сега към критиките:наясно съм че не се кара с малко бензин,ама нейсе,празно джобче до заплатка,а кеф не може да чака

Това си го помислих първо,но пак казвам,доста пъти съм ръчкал и въртял колата с много малко бензин и никога не ми е правила подобен проблем.Може и помпата да е тръгнала,но се надявам че не е,поне за момента.Най-логично според симптомите ми се вижда да е от лош бензин,нали в БГ всичко е на "европейско ниво".
Много рядко карам с горивата на Шел,въпреки че преди да взема колата е карана само с V-Power Racing на Шел.Аз си я карам с Carrera 100.Ще й хвърлям по едно око,пък каквото излезе
Много рядко карам с горивата на Шел,въпреки че преди да взема колата е карана само с V-Power Racing на Шел.Аз си я карам с Carrera 100.Ще й хвърлям по едно око,пък каквото излезе

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Ми избягвай да караш с бензин под 0-лата, колата не е "перпето мобиле", за да върви бензиновата помпа и е нужен бензин, още повече го ползва за да се "охлажда" затова е хубаво да е потопена в бензин, а и незнаеш кви гнусотии имаш в резервоара, ще вземе да засмучеш някоя гадост и да си запушиш цедките на помпата , още повече за да достигнеш необходимото налягане на бензина, ти е необходим такъв.

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
То за това хората като влезе в червено и сипват преди да светне лампата даже.На това му се казва немърливост.Като немаш тунджа нема да караш 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Като не сипваш гориво утре ще си купиш помпа(200лв)и ти като онея гори мн с 10лв бензин на цена 2,30лв 30 км.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
7 мнения
• Страница 1 от 1