Пищящ звук
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- thebmwlover
- Потребител
-
Пищящ звук
Здравейте!
Положението е следното: от скоро при движение колата издава един ужесен пищящ звук (сещате ли се влака като спира какъв звук издава - на същия) изобщо все едно карам на ръчна. Не съм забелязала някакви зависимости освен че когато давам повече гас не се чува а като отпусна малко ми пронизва ушите Освен това ръчната не лови добре но това си го имаше и преди. От какво е според вас
Положението е следното: от скоро при движение колата издава един ужесен пищящ звук (сещате ли се влака като спира какъв звук издава - на същия) изобщо все едно карам на ръчна. Не съм забелязала някакви зависимости освен че когато давам повече гас не се чува а като отпусна малко ми пронизва ушите Освен това ръчната не лови добре но това си го имаше и преди. От какво е според вас

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
99% е алтернатора - заминали са му лагерчетата, не е много скъпо, а и не е лошо като ти го свалят да ти го прегледат и за други ядове (така и така е свален). Става за 1-2 часа.
П.С. Може и да е водна помпа, но само, ако си голям карък, колежке...

П.С. Може и да е водна помпа, но само, ако си голям карък, колежке...
- thebmwlover
- Потребител
-
ами то доколкото чувам е отзат звука най-интересното е че днес я карах някъде 45 мин и изобщо не се чу нищо затова си мислех да не би да е свързано със загряване или някакви дискове изобщо има дни дет го прави и дни в които не...?
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
thebmwlover написа:ами то доколкото чувам е отзат звука най-интересното е че днес я карах някъде 45 мин и изобщо не се чу нищо затова си мислех да не би да е свързано със загряване или някакви дискове изобщо има дни дет го прави и дни в които не...?
Ако е отзад - лагери на главините, диференциал, захапали накладки (след като покараш известно време си пипни задните джанти и виж дали не са прекалено топли), но най-добре си иди на майстор на който имаш доверие.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Така както ми го описваш шума от влака,ми звучи като клапана за изгорелите газове
пищи та се не трае.
Все пак не поясни от двигателя ли го чуваш или от задвижването някъде.

Все пак не поясни от двигателя ли го чуваш или от задвижването някъде.

6 мнения
• Страница 1 от 1