акумулатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
pepy_81 написа:Проблема е решен MONBAT 62ah от метро на промоция 107лв надявам се да изкара
Аз имам по-добри впечатления на ИСКРА от колкото на МОНБАТ!!!
Ето ви пример:
Моята кола когато я купих беше с някакъв италиянски 45 А и за 2 месеца умря...после взех от Волгата 72А ИСКРА и съм карал 1,5 год. на бмв-то без никакъв проблем(оставял съм вечер колата на габарити по 2-2,5ч. и после си пали без проблем)!
А иначе този акумулатор поне 1 год. е бил на Волгата която тя много рядко се караше!(Преди около 1 месец е продадена-на габровец)Иначе преди този акумулатор Волгата имаше МОНБАТ също чисто нов и умря за 3-4 месеца!
Докато ИСКРАТА 1 год. на Волгата + 1,5 год. на БМВ-то и обратно на Волгата за габровеца.....Аз си взех пак на ИСКРА 62А 510 стартов ток с 2 год. гаранция за 118 лв. и нямам никакъв проблем!!!Макар че EXIDE са ми по-хубави но там цената им по-висока!!!
Успех!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Неска си лафих с един пич от диди94 и вика идва някъв с френски автомобил със странен акумулатор под калника дет се вика
вика трябва ми акумулатор и го питат къв е и той от както съм купил колата не е имал проблеми вече 7 години
и под прахта кво да се види Exideц от високите серии optima максима 

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:Неска си лафих с един пич от диди94 и вика идва някъв с френски автомобил със странен акумулатор под калника дет се викавика трябва ми акумулатор и го питат къв е и той от както съм купил колата не е имал проблеми вече 7 години
и под прахта кво да се види Exideц от високите серии optima максима
пича с който си си лафил да не се казва Ники,представитела за София

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ACDelco - това са най-великите акумулатори!Който е от Пловдив и е ценител на марката да ми звънне аз имам един приятел дето е дистрибутор на марката и за приятели дава 15-20% отстъпка аз карам с такъв и съм много доволен гаранцията им е 3 Години-а аз съм вече 5та година с такъв,е верно първия се оказа гаранционен но ми дадоха нов и вече 5та зима ще го юркам
Ако някой колега закъса да пише лс или да звънне 0899936179

Ако някой колега закъса да пише лс или да звънне 0899936179
BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Exide ама да пише Deep Cycle това е акомулатора
само цената му до колкото знам е мааалко на 600 кинта нооо ще си спестите от зареждане на бензин
Попадна ми един такъв незнайно колко годишен дойде в комплект с една кола в един салон на един френд и го взех за тестове понеже никакав го нямаше
След зарядка и тестове в Киров-Бош с една окъсила клетка даваше 85% живот !!! и все още се ползва и работи !!

Попадна ми един такъв незнайно колко годишен дойде в комплект с една кола в един салон на един френд и го взех за тестове понеже никакав го нямаше

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3