Даите савет за този ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Re: ...
Изрода написа:Аз го имам същия проблем,и без него спирам много.А за колегите дето нападат момчето да кажа че тука не става въпрос дали е по добре със АБС или без,ами за НЕИЗПРАВЕН АБС и без АБС,разликата е голяма.Така че колега махаи бушона за да не се пребиеш някъде,а пък като събереш пари да го оправиш си го оправи
АБЕ УЛТРА ПРО РАЗБИРАЧО,аиде четеме малко аааааааааа.Аман от семкаджии в тоя форум

Който желае да погледне това и да си прецени със или без ABS http://www.vbox7.com/play:6279a86a и http://www.vbox7.com/play:88333366 

- shaby
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 coupe M50TUB20
bobo_ld написа:Който желае да погледне това и да си прецени със или без ABS http://www.vbox7.com/play:6279a86a и http://www.vbox7.com/play:88333366
Колега ти изби рибата брав много яки клип4ета и наи важното много пояснителни

Изрода написа:Изрода написа:Аз го имам същия проблем,и без него спирам много.А за колегите дето нападат момчето да кажа че тука не става въпрос дали е по добре със АБС или без,ами за НЕИЗПРАВЕН АБС и без АБС,разликата е голяма.Така че колега махаи бушона за да не се пребиеш някъде,а пък като събереш пари да го оправиш си го оправи
АБЕ УЛТРА ПРО РАЗБИРАЧО,аиде четеме малко аааааааааа.Аман от семкаджии в тоя форум
Май ти си по-ултра про разбирач от мене, щом през форума разбра, че момчето има проблем с АБС-а без да му свети лампата, а не с гуми или нещо друго.
А за ползата от АБС ще дам един пример: пробвайте да спрете рязко на път, който е мокър до някъде и примерно десните гуми са на мокро, левите на сухо. Колата ще се задържи идеално в правата посока. Същото го направих като ми беше изгорял един АБС датчик... беше невероятен късмет, че не отнесох бордюра.
We love you Ronnie!
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Exy написа:Изрода написа:Изрода написа:Аз го имам същия проблем,и без него спирам много.А за колегите дето нападат момчето да кажа че тука не става въпрос дали е по добре със АБС или без,ами за НЕИЗПРАВЕН АБС и без АБС,разликата е голяма.Така че колега махаи бушона за да не се пребиеш някъде,а пък като събереш пари да го оправиш си го оправи
Май ти си по-ултра про разбирач от мене, щом през форума разбра, че момчето има проблем с АБС-а без да му свети лампата, а не с гуми или нещо друго.
А за ползата от АБС ще дам един пример: пробвайте да спрете рязко на път, който е мокър до някъде и примерно десните гуми са на мокро, левите на сухо. Колата ще се задържи идеално в правата посока. Същото го направих като ми беше изгорял един АБС датчик... беше невероятен късмет, че не отнесох бордюра.
Колега,ама ти маи въобще не четеш,ами пишеш на изуст.Написъл съм че имам СЪЩЯТ ПРОБЛЕМ(как по ясно да го кажа-можеби на китаиски )И съм написъл че не става въпрос дали е по добре СЪС или БЕС АБС.И много хора които не са имали тоя проблем просто не могат да проумеят . Ти си натискаш спирачката ,колата почва да намалява леко и почва да ти бръмчи АБС са и да ти връща педала и изобщо ама ИЗОБЩО не спираш,и трябва да пуснеш спирачката да изчакаш една секунда да спре да бръмчи АБС са и тогава пак натискаш спирачка за да спреш и след малко тои пак почва да бръмчи и няма спиране.Това е проблема ,а не че някои не може да кара или нещо подобно.
ПС. Сега предполагам колегата пак ще изрази някакво недоволство,щото не знам китаиски и не мога да му го напиша разбираемо за него,но здраве да е,които иска да слуша,които не иска да е жив и здрав,аз повече няма да пиша по тая тема.
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Колеги,
имах познат с ис-ка, като се качих на колата не можех да я карам.Педалът постоянно ми риташе ,а колата не спираше.Това беше защото му бяха омекнали амортесьорите и пружините и когато се лашка колата сцеплението не е същото и абс си работи не както трябва според мен.След като смени пружините и амортесьорите ,колата стъпи твърдо на пътя и го нямаше вече тоя проблем.
имах познат с ис-ка, като се качих на колата не можех да я карам.Педалът постоянно ми риташе ,а колата не спираше.Това беше защото му бяха омекнали амортесьорите и пружините и когато се лашка колата сцеплението не е същото и абс си работи не както трябва според мен.След като смени пружините и амортесьорите ,колата стъпи твърдо на пътя и го нямаше вече тоя проблем.

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3