Прегряване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Извинявам се че ползвам темата на колегата но имам един въпрос.Става дума за м50б20 с ванос,значи проблема е следния изгорелите газове на колата миришат много странно не съм сигурен но на антифриз удрят,гледах нито в маслото има вода,нито надува маркучите нито стрелката се мърда повече от това колкото трябва.според вас от какво може да е проблема дали съм издухал гарнитура като се има на предвид че тази кола я купих преди месец и половина и не е много жалена 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
за гарнитурата
Не съм специалист, но на един приятел опела му беше издухал гарнитура мин зима, и трябва да ти кажа че първо че му загравяше при минус може би 2-3 градуса навън, и едва я закарахме до майстора на 4 км с няколко спирания.. второ отзад беше димна завеса от бял дим и миришеше на антифриз яко.. така че ако има такова нещо при теб, би трябвало да е в много начален стадий. Какво точно мирише, освен че е странно
?? Антифриза мирише на антифриз, когато излиза през ауспуха, не на нещо по различно.

Последна промяна asentchernaev на 07 Ное 2008, 0:14, променена общо 2 пъти
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
ми не знам, и аз не съм решил проблема, но тройника ако прочетеш онази тема която ти пуснах линка, там наистина добре е обяснено, аз си купих тройника, но се подмотвам щото не ми тече от него.. 14 лв от камор е. Бъркаш покрай акумулатора отзад на двигателя, и се напипва къде е и тече ли.. но сложи по-старички дрехи ако го правишtarkalay написа:някаква идея колеги?

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3