как може да се провери......?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
как може да се провери......?
колеги как може да се провери дали вентилатора на климата е здрав,защото тази сутрин не работеше, иначе дисплея си светише
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Вземаш два кабела по 2,5 кв.мм., един минус на кафява жица на фентилатора и другия плюс на степените, като ги редуваш, не заедно. Ама се пази да не те засмуче, 

- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
ivanod3 написа:какво общо има фреона с вентилатора колега?
SRY не съм се вникнал във въпроса както трябва
Еми може да се провери като го дадеш на късо

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Откачаш буксата,и гледаш със какъв цвят кабели си!Ето ти моя кабел с букса която се закрепва към буксата на перката!Те са съответно Червен син и черен!
Вземаш ток от акумулатора като си вържеш 2 кабелчета съответно на + и - на акумулатора!
+ на акумулатора го връзваш за червения кабел на буксата(средния пин от буксата) а с - на акумулатора свързваш черния или синия(крайните пиновете на буксата)Черния и синия съответно играят ролята на 1-ва и втора степен но аз съм забравил кой от двата е 1-ва и кой е 2-ра...като тръгне да върти нормално сначи си на 1-ва степен ако върти още по-силно си на 2-ра степен...
Но проблемът може да не ти е от перката но все пак провери така както ти казах за да се увериш!Може някое пинче от буксите да е рязядено-така беше на колегата КУНИ-не му работеше 1-ва степен,само 2-ра!!!

Вземаш ток от акумулатора като си вържеш 2 кабелчета съответно на + и - на акумулатора!
+ на акумулатора го връзваш за червения кабел на буксата(средния пин от буксата) а с - на акумулатора свързваш черния или синия(крайните пиновете на буксата)Черния и синия съответно играят ролята на 1-ва и втора степен но аз съм забравил кой от двата е 1-ва и кой е 2-ра...като тръгне да върти нормално сначи си на 1-ва степен ако върти още по-силно си на 2-ра степен...
Но проблемът може да не ти е от перката но все пак провери така както ти казах за да се увериш!Може някое пинче от буксите да е рязядено-така беше на колегата КУНИ-не му работеше 1-ва степен,само 2-ра!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1