Проблем стоп светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем стоп светлини
Та зна4и ето какав проблем ми се яви преди малко.Та катаме си аз и един мои френд и по едно време спираме и тои ми вика абе знаеш ли 4е не ти светят стоповете на спита4ките поглеждам аз по то4но натискам спира4ка оба4е отзад ни6то не свети и направо испаднах в шаш
припомпах няколко пати на педала и то взе 4е светна но пак на моменти из4езват и като припомпам на педала светнат.От какво може да е аз се самнявам в педала нешто ма не знам на какав принтсип е с коп4е или по друг на4ин и сам решил да разглабям да вида за какво иде ре4.Ше сам благодарен на всякакви савети

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега няма много а 1 кора,сваляш я и горе на педала има една малка пластмасова кутиика с кабелче и бутало.Откачаш буксата даваш на късо с едно кабелче в самата букса и ако светнат стоповете е машинката.Сваляш я и купуваш нова,аз си купвах преди 1 седмица и е 16 лв.Смяната е елементарна 

stef4o_BMW написа:Колега няма много а 1 кора,сваляш я и горе на педала има една малка пластмасова кутиика с кабелче и бутало.Откачаш буксата даваш на късо с едно кабелче в самата букса и ако светнат стоповете е машинката.Сваляш я и купуваш нова,аз си купвах преди 1 седмица и е 16 лв.Смяната е елементарна
Мерси за помошта колега

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
мите написа:stef4o_BMW написа:Колега няма много а 1 кора,сваляш я и горе на педала има една малка пластмасова кутиика с кабелче и бутало.Откачаш буксата даваш на късо с едно кабелче в самата букса и ако светнат стоповете е машинката.Сваляш я и купуваш нова,аз си купвах преди 1 седмица и е 16 лв.Смяната е елементарна
Мерси за помошта колега
Колега да те помоля,когато откриеш проблема пиши в темата за ка кажеш как си го оправил,че може би и аз скоро ще имам подобен проблем

чао и благодаря

Binev_OuT написа:мите написа:stef4o_BMW написа:Колега няма много а 1 кора,сваляш я и горе на педала има една малка пластмасова кутиика с кабелче и бутало.Откачаш буксата даваш на късо с едно кабелче в самата букса и ако светнат стоповете е машинката.Сваляш я и купуваш нова,аз си купвах преди 1 седмица и е 16 лв.Смяната е елементарна
Мерси за помошта колега
Колега да те помоля,когато откриеш проблема пиши в темата за ка кажеш как си го оправил,че може би и аз скоро ще имам подобен проблем![]()
чао и благодаря
Колега за моиа радост преди малко свалих кората и открих вапросната машинка по то4но наи обикновен регулируем бутон та зна4и пробвах на буксата с една житса и светлините светнаха и така установиь 4е проблема е в коп4ето разглобих го ма то няма много какжо да се види ватре дже пластинки и есин плазга4 дето ги прекасва а самото лос4е дето опира в педала е регулирашто като го хжанеш и го издарпаш на пред някак си е като на зап4ета та при мен изглезда беше влязло много на ватре и не правеше контакт хванах го с прасти и го издарпах кам педала трабва да се 4уе леко приштракване факти4ески преска4ане на заби и си4ко се оправи няма смисал от нов битон штото този просто няма какво да му се развали не мислех 4е ше има интерес ина4е штяь да снимам вси4ко как става

Re: дс
krasi_bmw написа::shock: и стана ....

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Няма нищо сложно,но ако пак запецне както казваш по време на път,кво правим тогава.Ако се скъпите за някви си 15-20 лева ваша си работа,искахте съвет-получихте го.Вече вие си решавате кво да правите. 

stef4o_BMW написа:Няма нищо сложно,но ако пак запецне както казваш по време на път,кво правим тогава.Ако се скъпите за някви си 15-20 лева ваша си работа,искахте съвет-получихте го.Вече вие си решавате кво да правите.
Колега разбира се 4е не става вапрос за 20 те лева като се с4упи нешто штеш нештеш ше го купиш просто ми беше интересно да видя дали не мога да го оправя няма и гарантсиа 4е пак няма да откаже и тогава ве4е маи ше си купя друго . И сам ти много глагодарен за помошта все пак нали сме за това да си помагаме

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
И аз да се запиша: При мен проблема беше сходен - оказа се, че бяха нагорели клемите на стоп машинката: отваряш, почистваш със шкурката и затваряш. При мен подейства. Успех.
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
колега и при мене стана същото поправих я работеше 2 месеца и пак спря да работи такаче по добре си вземи нова и да забравиш за таяа машинка щото всеки път щом се качиш в колата първото което ще си мислиш е работи ли не работи ли и дали някой няма да ме удари 

15 мнения
• Страница 1 от 1