включване на авариините

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530 xd
Мечтае да кара: BMW F01

включване на авариините

Мнение от vladeto_88 » 31 Окт 2008, 14:21

при рязко натискане на спирачката се включват авариините и светва лаппата от какво може да е моля помогнете нешто чух че от някакво палче там при шофиорксата врата ? нз много дразнещто е

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 31 Окт 2008, 14:35

Ако алармата (или там каквото е) е настроена да пуска аварийните като е отворен врата, значи е палчето на бравата което се е износило и при по рязко натискане на спирачка просто отпуска малко и затова се получава така. Пробвай да поставиш копчето на плафона на изключено и пробвай пак със спирачката ако не светнат значи е това.
Но все пак е възможно и да не е вързано към плафона но да взимат инфно за вратата от едно и също място.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladeto_88 » 31 Окт 2008, 14:38

да и на мен така ми казаха било се изтъркало палчето и за това правело така но къде да търся ново да го смена или ако него смена как да се оправи за постоянно?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Окт 2008, 14:39

Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladeto_88 » 31 Окт 2008, 14:42

///MapTo написа:Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а :lol:

е да ама на мен ми се вкл понякога и плавно като спирам примерно за някои завои и някои зад мен види авариините аз примерно правя ляв неможе да види че съм дал ляв мигач тръгне да ме изпреварва аз тръгна да завивам и става белята

Аватар

Мнение от TUZara` » 31 Окт 2008, 23:26

///MapTo написа:Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а :lol:

+ 1 .... на втората седница един ми сгъна задната броня барабар с гредата на е90-то ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 01 Ное 2008, 17:37

Преди време карах за малко едно Рено Меган 2 и там си имаше такава шукария. Като натиснеш рязко спирачката и аварийните се включваха автоматично ;)

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 01 Ное 2008, 18:36

sobiss написа:Преди време карах за малко едно Рено Меган 2 и там си имаше такава шукария. Като натиснеш рязко спирачката и аварийните се включваха автоматично ;)
При сички по нови коли го има 8)
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Ное 2008, 18:40

мда, като прочетох заглавието си викам "абе тва как така го има в е36", а то някво побългаряване пак се оказва :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от himera » 01 Ное 2008, 23:33

пич вземаш силикон и слагаш на копчето само че вратата трябва да е отворена докато не изсъхне аз така направих и сега нямам проблем само че при мен бе по износено и ми светваше плафона и с силикона сега нямам проблем

Назад към E36