Малко инфо за ет-то и j-то на джаните
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Малко инфо за ет-то и j-то на джаните
Здравеите колеги!
С един пич от форума искаме да си смениме джаните,самоче има един проблем тои е от ПЛЕВЕН,аз съм от БАНСКО,и ако правиме смаяната ше я правим по спиди.
ТА ЗА ТВА СЕ ОБРАЩАМ КЪМ ВАС ПО КОМПЕТЕНТНИТЕ
Та да минеме към въпросами.
Карам BMW compakt и от зад съм с барабани,джантите са ми 17' ет41 j 7.5,а на колегата са 17' ет 40 j 8.
ДАЛИ НЯМА ДА МИ ОПИРАТ В КАЛНИЦИТЕ?
Задавам ви въпроса щото преди време един колега си продаваше джантите от компакта,че му опирали,а те бяха 17" ет или 35 или 41,а j-to беше 8.5.
Ако нямои има информациа да пише,ще съм ви много благодарен.
Надявам се да ме разбирате и да ме извините ако ви се струва тъпа темата но какво става,ако ги взема и ми опират?
БЛАГОДАРЯВИ
С един пич от форума искаме да си смениме джаните,самоче има един проблем тои е от ПЛЕВЕН,аз съм от БАНСКО,и ако правиме смаяната ше я правим по спиди.
ТА ЗА ТВА СЕ ОБРАЩАМ КЪМ ВАС ПО КОМПЕТЕНТНИТЕ

Та да минеме към въпросами.
Карам BMW compakt и от зад съм с барабани,джантите са ми 17' ет41 j 7.5,а на колегата са 17' ет 40 j 8.
ДАЛИ НЯМА ДА МИ ОПИРАТ В КАЛНИЦИТЕ?
Задавам ви въпроса щото преди време един колега си продаваше джантите от компакта,че му опирали,а те бяха 17" ет или 35 или 41,а j-to беше 8.5.
Ако нямои има информациа да пише,ще съм ви много благодарен.
Надявам се да ме разбирате и да ме извините ако ви се струва тъпа темата но какво става,ако ги взема и ми опират?

БЛАГОДАРЯВИ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Няма да ти опират
Външния диаметър на гумата се запазва за сметка на широчината,но като се има в предвид че 7.5J на ЕТ35 не опира ,мисля че няма да имаш проблем
Този половин инч е разпределен на две спрямо ЕТ-то
Оригиналните М джанти задните са 8J

Външния диаметър на гумата се запазва за сметка на широчината,но като се има в предвид че 7.5J на ЕТ35 не опира ,мисля че няма да имаш проблем

Този половин инч е разпределен на две спрямо ЕТ-то

Оригиналните М джанти задните са 8J

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
3 мнения
• Страница 1 от 1