прещракване при тръгване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
прещракване при тръгване
колеги значи примерно вечерно време като се прибирам с колата защото тогава е по тихичко се чува едно прещракване абе се едно има някав луфт отзад някаде и се чува когато точно отпусна съединителя или заспирам.демек когато двигателя предава движението на колелата от какво може да е?
:)
И при мен се чува такова претракване. Но не отзад, ами сякаш идва отдясно откум скоростната кутия. И притрисане. Започвам да си мисля, че окачването на скоростната кутия или на двигателя са е прецакало. Понякой пут притриса понакога не гледам вече с повечко газ да тръгвам... поне 2000 оборота вии имате ли такива проблеми>?
- BManoWar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Ci
- Мечтае да кара: MiG 29
Re: :)
battery83 написа:И при мен се чува такова претракване. Но не отзад, ами сякаш идва отдясно откум скоростната кутия. И притрисане. Започвам да си мисля, че окачването на скоростната кутия или на двигателя са е прецакало. Понякой пут притриса понакога не гледам вече с повечко газ да тръгвам... поне 2000 оборота вии имате ли такива проблеми>?
При мен се бяха скьсали тампоните под мотора (при трьгване колата се разтрисаше),ако е така може да са заминали и тези на скоростната,погледни ги,щото бая проблеми могат да докарат и все гадни...

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
А имаш ли чуството,че ще ти изспадне дифа при тръгване?Ако е така е аксиалния лагер,аз си смених целия комплект съединител и се оправи.Дано съм ти помогнал 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
при мен се чува при тръгване но не винаги рядко едно пук отзад и това е! ако спра веднага и тръгна няма да го направи мн рядко все едно неещо хлабуцва нз и аз как да го обесня 

9 мнения
• Страница 1 от 1