за ABS-a?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
за ABS-a?
пичове,кат натисна рязко педала вместо да спре тя се изтирва напред.таз кола няма спирачки -ужас.педала си стърже долу ама не спира.може ли да е от въздох в системата.накладките отпред са нови.ако натисна внезапно педала в пурвия момент потъва малко и тогаз хвашта.
BMW-"Шофирай с удоволствие"

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
аз имам същия проблем, натискам педала,.. АБС-а си чука здраво а колата си върви и много бавно намаля,.. а ако е нанадолно и павирано едновременно,... става лошо, вчера така за малко да се лепна на един тир отзад,... очаквам като е с 4 диска, широки нови гуми да спира,.. тя неще... тъкмо щях да пускам тема
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Пичове и аз го имах същят проблем,отидох на диагностика ,и ми изброиха че е заминал половината АБС(клапан ,процесор и потенциометър на педала),но след доста търсене из търсачката видях че нещо се ебават тея АБС си и от някои малък проблем-на диагностика ти изкарват сумати неща които са нереални.
Аз още не съм открил проблема,щото извадих бушона на АБС -са и се видях у спирачки(няма такова спиране),а нали знаете всяко временно нещо .......
ПС.Има доста изписано по темата и вариантите са доста- опитаите със търсачката и може да намерите нещо полезно
Аз още не съм открил проблема,щото извадих бушона на АБС -са и се видях у спирачки(няма такова спиране),а нали знаете всяко временно нещо .......
ПС.Има доста изписано по темата и вариантите са доста- опитаите със търсачката и може да намерите нещо полезно
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
ми то сега маи не ми остава ништо освен да махам и аз бошона,ма тряа махам и крушката,дан ме дразни.щом казвате че без него поне ще спирам.до сега никога не съм си чул гумите да пищят от спиране.кой номер е бошона ,дан се ровя ся да турся
.момчета не става теи ще направим беля 

BMW-"Шофирай с удоволствие"

8 мнения
• Страница 1 от 1