Търся си подлакътник за Бмв Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Само 1200 ебаси тея се подиграват. Както каза колегата по добре до го вземеш за 100 лева дроп и да го закараш на тапицер. Тея са ебаси кожудерите

- turbog1zarka
- Потребител
-
liloff написа:Moже, може... има такава опция на Еконт.
Освен това личен съвет, по-добре евтин подлакътник в окаяно състояние на тапицерията и да ти го тапицират за 30-50лв, отколкото отличен подлакътник за адски много пари
Аз лично харесвам мириса на нова кожа.
По замислих се определено

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Тя Дачия нова почва от 14000лв... не е подходящо сравнение.
Майтапа настрана, едва ли има някой в този форум, който да е купил целия ретрофит на подлакътника, с всички компоненти за модела чисто нов от официален вносител. В US понякога изпадат такива китове, които са залежали в складовете и ги пускат на ниска цена, но там пазарната политика е напълно различна.
Аз лично си купих подлакътник платнен и накъсан целия, претапицирах си го и съм много доволен. Всеки преценя за какво да си пръска парите.
Майтапа настрана, едва ли има някой в този форум, който да е купил целия ретрофит на подлакътника, с всички компоненти за модела чисто нов от официален вносител. В US понякога изпадат такива китове, които са залежали в складовете и ги пускат на ниска цена, но там пазарната политика е напълно различна.
Аз лично си купих подлакътник платнен и накъсан целия, претапицирах си го и съм много доволен. Всеки преценя за какво да си пръска парите.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2