Мъка с една аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Мъка с една аларма
Накратко алармата ми спря да работи и си търся разбиращ майстор, който би се наел да я оправи ако може. Дистанционното излъчва сигнал (изпробвано е), но един майстор ми каза, че може модула да му е забравил кода или нещо такова. Като сложа самия модул на буксата отпред при двигателя и започва да свири и неиска да спре. Закарах я при двама трима, но неможаха да я поправят. Прилагам и няколко снимки за повече яснота.
ПП Алармата мисля, че е италянска Sicurtronic
Всякаква информация би ми била полезна (най вече за някой майстор), защото ми се иска да си оправя тази аларма, а не да слагам нова.

ПП Алармата мисля, че е италянска Sicurtronic
Всякаква информация би ми била полезна (най вече за някой майстор), защото ми се иска да си оправя тази аларма, а не да слагам нова.

"Maйсторите" на аларми мисля че най-сложното нещо, което са правили успешно в живота си е лютеница на двора, макар че и в това се съмнявам.
С по-голям успех ще ти помогне някой в сервиз за аудио/видео техника. Аз на твое място обаче бих си купил една БСМ-ка за 80лв от магазина им и бих си я монтирал сам. Най-малкото е много по-съвършена от старите аларми, котио са монтирали по колите преди 10 години... Не искаш всеки местен тарикат с обикновен прехващач на аларми да ти отвори колата, нали?
С по-голям успех ще ти помогне някой в сервиз за аудио/видео техника. Аз на твое място обаче бих си купил една БСМ-ка за 80лв от магазина им и бих си я монтирал сам. Най-малкото е много по-съвършена от старите аларми, котио са монтирали по колите преди 10 години... Не искаш всеки местен тарикат с обикновен прехващач на аларми да ти отвори колата, нали?
- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Колега, лятото работих в сервиз, в който предимно се занимават с инсталирането и поправката на аларми. Честно казано се уверих, че вече тези аларми по на 5-6 години не стават вече. А и направо бях потресен при смяната на аларма на една Алфа, на която старата аларма й беше пак италианска, но най-интересното беше че нито една снадка не беше запоена. Просто вътре интегралите и заминават. Така че според мен най-добрият вариант е да си сложиш една нова аларма от сорта на "Saturn M2" или "Saturn M6", които си правят инспекция на автомобила, имат си вграден имобилайзер, двузонов антишок, плаващ код и т.н.
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Ами ние основно тези поставяме, защото са български, имат 2 години гаранция и до момента не сме имали проблем с нито една. А основно разлизката между М2 и М6 е, че М6 е с метално дистанционно и има безшумно отключване и заключване.
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
9 мнения
• Страница 1 от 1