Моля за съвет !!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет !!!!!!!
Проблемът е такъв от скоро карам мечтата си БМВ 320 ванос 94 година , но ми се появи следния проблем :
на ниските обороти до 3к и от 5к на горе се се дави и се мъчи двигателя не ускорява и прекъсва ходих на дигностики на две места в Добрич и ми казаха че ламдата и дебитомера са ок и излиза само една грешка на датчика за разпределителния вал ( а датчика работи тествали го ) и трябвало ремонт на ваноса
Въпросът ми е възможно ли това и да си давам ли колата да я раколачат , че им нямам вяра

на ниските обороти до 3к и от 5к на горе се се дави и се мъчи двигателя не ускорява и прекъсва ходих на дигностики на две места в Добрич и ми казаха че ламдата и дебитомера са ок и излиза само една грешка на датчика за разпределителния вал ( а датчика работи тествали го ) и трябвало ремонт на ваноса

Въпросът ми е възможно ли това и да си давам ли колата да я раколачат , че им нямам вяра

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Aми само от ваноса не може да ти се дави ... Моя също не работи .. разхода ми е малко по голям ... отделно е това че ми гори масло и ще сменям двигателя... работата е че при мен са сегменти и ми го прави така.. ии ако колата ти е от италия ... от нередовна смяна на масло .. (запазена марка на италянците) се получава това чудене като натиснеш газта .. защото вътре в двигателя се е получила угарка иии двигателя се мъчи 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Моля за съвет !!!!!!!
mace 320 написа:Проблемът е такъв от скоро карам мечтата си БМВ 320 ванос 94 година , но ми се появи следния проблем :
на ниските обороти до 3к и от 5к на горе се се дави и се мъчи двигателя не ускорява и прекъсва ходих на дигностики на две места в Добрич и ми казаха че ламдата и дебитомера са ок и излиза само една грешка на датчика за разпределителния вал ( а датчика работи тествали го ) и трябвало ремонт на ваноса![]()
Въпросът ми е възможно ли това и да си давам ли колата да я раколачат , че им нямам вяра![]()
![]()
![]()
Ако е датчика на вала ще пали трудно, освен другите работи. Мен ако питаш го смени да ти е мирна главата. Ламбдата може да я хванат евентуално при диагностиката ама дебитомера ми е много интересно как разбраха, че е читав? Намери някой със здрав дебитомер и пробвай как е, на диагностиката той не може да се хване ако не бачка. ВАНОС- а и грам да не бачка не се усеща чак кой знае колко много. Пък и диагностиката му е лесна. Там ако сменяш са 960лв ако не се лъжа веригите, банана и колелетата. Т.е. работата е по- дебела, но си струва. А видял ли си свещи, бобини, дюзи и т.н. по- дребни работи? Мен ако питаш се разходи до някой по- читав сервиз във Варна на първо време.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
7 мнения
• Страница 1 от 1