питане относно един автомобил [Габрово]
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
ти щом за 8 бона не искаш кожен салон, то аз искам. А и ако не сте видяли тази оранжевата се продава за 8 без шпера и ДВД-то..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
insane_v написа:След този почти челен удар предната броня ОСТАНА ЗДРАВА !!!
Абе бате,виждам че е тенденция да се надлъгвате и да си мерите пишките и броните,ма ти ни взе ептен за лакирани врабчета...тая броня ако ще от гранит да е била няма да остане здрава след тоя удар...аиде моля ти се,блъскал съм и са ме блъскали...знам как се троши броня

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе аз се чудих що на оригинална броня няма нито решетката нито въздуховодите ами няква мрежа дето покрива решетката халогените и въздуховодите БГ 3 в 1
ама айде

I'm slowly drifting

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
///MapTo написа:insane_v написа:След този почти челен удар предната броня ОСТАНА ЗДРАВА !!!
Абе бате,виждам че е тенденция да се надлъгвате и да си мерите пишките и броните,ма ти ни взе ептен за лакирани врабчета...тая броня ако ще от гранит да е била няма да остане здрава след тоя удар...аиде моля ти се,блъскал съм и са ме блъскали...знам как се троши броня
За какво ми е да ви лъжа !?! Нито си продавам колата, нито бронята, че да я хваля и да я изкарвам "вълшебна". Казвам ви нещо, което колкото и невероятно да ви изглежда си е факт. Утре ще ходя до сервиза да видя как върви ремонта и ако майстора не е залепил бронята ще я снимам да видиш. И аз идея си нямам как така оцеля, НО СИ Е ФАКТ! Бронята беше закачена с 6 винта и двете щипки отстрани. При удара само се е сцепила леко, дупките на винтовете са се разширили и цялата броня е изхвърчала настрани. Удара е по диагонал точно под десния фар, там където бронята ляга върху алуминиевата греда. На Астрата бронята стана на клечки за зъби, макар че пак беше пластмасова.
Малко след като купих колата на слизане на задна от един тротоар колата слезе, но бронята остана на тротоара

И пак казвам: целта ми не е да лъжа когото и да било, а от личен опит да ви кажа, че е по-добре да дадеш 5 пъти повече за оригинал или поне реплика, но да е от качествена пластмаса! Да не се лъжете заради по-ниската цена на стъклопластовите ментета, които се трошат като стъкло при най-лекия удар !
Последна промяна insane_v на 16 Окт 2008, 16:23, променена общо 2 пъти
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Това ли е твоята дефиниция за "ЗДРАВО!!!!!"
Защото аз имам малко по-други разбирания,но може би проблема е в мен някъде

Защото аз имам малко по-други разбирания,но може би проблема е в мен някъде

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
nthnl написа:мерси за уточнението.. имам чувството че тук всеки пише само за да трупа мнения.. КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ДАЛИ СТАВА ВЪПРОС ТОЧНО ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.. все едно има само един автомобил бмв със светла кожа в България..
сори ако съм сбъркал .. начи нещо не съм доразбрал колегата barty
и типък стига се пали ... като искаш ходи и си я виж какво само вдигаш врява някой да я гледа... и някой '' разбирач'' като я види кво? щи каже че е якаи ти ще тръгнеш на там .. ама ако не е яка кво става ... твоя си работа де ... ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА!
nthnl написа:ти щом за 8 бона не искаш кожен салон, то аз искам. А и ако не сте видяли тази оранжевата се продава за 8 без шпера и ДВД-то..
Ето ти една с кожен салон, пък и тънкана...
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
@vladye тази кола от обявата не може да се сравнява с колата от Габрово , момчето от Габрово много си я е пазил както ходовата част и интериора така и мотора . Така че тази от Габрово е за предпочитане .
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
mihal написа:според мен най много 5к.. все пак е 93г.. пък тея брони не ги гледай... и много добре да и провериш мотора че по външния и вид личи че някой се забалвлява с нея по светофарите на село
Аман от граждани!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vladye написа:nthnl написа:ти щом за 8 бона не искаш кожен салон, то аз искам. А и ако не сте видяли тази оранжевата се продава за 8 без шпера и ДВД-то..
Ето ти една с кожен салон, пък и тънкана...
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
94- та година кола с насаден волан без торба не ти ли говори нещо

- insane_v
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:94- та година кола с насаден волан без торба не ти ли говори нещо
Че то има ли кола в България, която да не е удряна !?! Особено БМВ!
Бум, напълно съгласен, но има и напълно луди хора.
Преди 6-7 години един мой приятел си купи чисто ново Hyundai Coupe от магазина и на 2рия ден му свали фабричния волан и му наби 350мм Isotta Stratos с хъб на Isotta. Аз и един приятел имахме такива от преди това и той сън не спеше за този волан...
В "Ind Commerce" се чудеха да се смеят ли, да плачат ли... Мисля че колата си е още в движение с този волан.
(което няма нищо общо с корубата от обявата
)
Преди 6-7 години един мой приятел си купи чисто ново Hyundai Coupe от магазина и на 2рия ден му свали фабричния волан и му наби 350мм Isotta Stratos с хъб на Isotta. Аз и един приятел имахме такива от преди това и той сън не спеше за този волан...
В "Ind Commerce" се чудеха да се смеят ли, да плачат ли... Мисля че колата си е още в движение с този волан.
(което няма нищо общо с корубата от обявата

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4