Искам ел. Шибидах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
Искам ел. Шибидах
Килеги може ли да си направя шибидаха ел. на е36 седан и някои ако има мотор4е за това да пиши благодаря ви... и да ли някои е правил това!!! 

ре
Това си е голямо приключение според мен. Но един познат си смени целия таван с такъв от купе с ел. шибидах 

Ще използвам темата да не пиша нова. На моя ел шибедах до моторчето стигат само 2 жици. Нямам комфорт модул, няма и двойно натискане на копчето. Ако искам да имам тия екстри, какво трябва да направя? Предполагам му трябва поне още една жица, по която да идва сигнала за затваряне. Всъщност повече ме вълнува дали мога да сложа да копче с двойно натискане, трябва ли да сменя релето и въобще има ли на Е36 фабрично шибедах с копче с двойно натискане?
We love you Ronnie!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: ре
Znajko написа:Това си е голямо приключение според мен. Но един познат си смени целия таван с такъв от купе с ел. шибидах
И кое му е приключенското?
сваляш тапицерията на тавана,разкачаш си шибидаха,слагаш ел.шибидаха,който си закупил,връзваш го към ел.инсталацията на колата и си слагаш отново тавана...

Exy написа: въобще има ли на Е36 фабрично шибедах с копче с двойно натискане?
Има двойно копче,но функцията работи само в режим "отваряне" независимо кое..дали нагоре или назад двойната функция работи,но при затваряне трябва да си държиш копченцето като пич

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не се вкарвай във филм с тия шибедаци! Аз съм голям фен на шибедаха но можеш да имаш големи проблеми с него.
Мое мнение...
Мое мнение...
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Машинките се прецакват , или де да знам. Десния преден джам не ще да се отваря щото не прави контакт. Шибидаха се отваря само на горе и се затваря. Назад неможе 

M - The most powerful letter in the world
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Да ви попитам всички ли шибидаси трябва сами да си местят тапицираният капак, защото моя като го отварям с копчето после трябва със ръка да дръпна тапицираният капак, а се затваря сам ?
Последна промяна ditko1 на 10 Окт 2008, 17:11, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
като махнеш капака има две ядра за зъбни колела. едното е за моторче другото за ръчкат до колкото си спомням. махаш ръчката и слагаш мотора, докарваш му ток и си готов
относно онази кора ако е здрво всичко не трябва да я местиш с ръка.
ако ти е счупен имам един на части и мога да ти дам някоя част ако ти трябва нещо
относно онази кора ако е здрво всичко не трябва да я местиш с ръка.
ако ти е счупен имам един на части и мога да ти дам някоя част ако ти трябва нещо
14 мнения
• Страница 1 от 1