Майстори за ел. стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Майстори за ел. стъкла
Здравейте колеги,
От известно време ме мъчи един проблем по колата, а това е единият ел. прозорец, на който май вече машинката му сдаде багажа, или по точно част от нея, или поне това е установено до сега. Самото моторче си работи но след това натам нещата се поосират, явно вътре вече червяка се е раздробил и не може да захапе и да придвижва механизма.
Та ще се радвам да ме насочите към човек или сервиз който има опит в тези неща, изпитан и одобрен
А не някой който да се учи и експериментира на горката ми врата
Поздрави на всички
От известно време ме мъчи един проблем по колата, а това е единият ел. прозорец, на който май вече машинката му сдаде багажа, или по точно част от нея, или поне това е установено до сега. Самото моторче си работи но след това натам нещата се поосират, явно вътре вече червяка се е раздробил и не може да захапе и да придвижва механизма.
Та ще се радвам да ме насочите към човек или сервиз който има опит в тези неща, изпитан и одобрен

Поздрави на всички

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Най безболезненото решение е друг механизъм комплект с моторче втора ръка от по нова година кола и така...
Само монтаж после
Само монтаж после

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
[Georgi] написа:Колега, бих ти казал за mikrondocev.com, ама не знам къде е Горно Уйно
Горно Уйно си е баш у София

така че кажи за твойте хора

5 мнения
• Страница 1 от 1