реални километри

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 08 Окт 2008, 13:12

Хахх, избихме го на манталитет.

Не мога да кажа за някоя нация дали са мекотели или прости освен за нашата, въпреки че съм живял малко навън. Точно затова че сме "Сървайвърс", сме такива мизерници и помияри. Щото все гледаме да краднем нещо и да излезем тарикати. Освен това аз споделям напълно противоположно мнение на твоето, за това дали ние или немците примерно се доверяват лесно. Българите сме страхливи, прости и неуки. Типични аборигени в голямата си част.

И аз като теб бих си купил кола на 300х.км. без да се замисля, ако всичко е наред...

Относно П.С.-то ти. Мисля че въобще не разбираш идеята.
В цяла Англия за пример караш от някъде до някъде с колата (което обикновено е 10-15км. по едни красиви криволичещи пътища, стигаш до огромен паркинг някъде на гарата, качваш се на влака и отиваш на работа. Защото просто НЕ МОЖЕШ да влезеш в центъра на града с кола или е безумно скъпо, бавно и неудобно. Аз също винаги избягвам разходките до центъра на София с кола в делнични дни, в работно време.

Пак пример, но Ню Йорк. Живееш на Лонг Айлънд, караш 15км, спираш на паркинга на гарата и отиваш в Манхатан за 20 минути с/у 5 долара (сравнено с 2ч. и половина и 30 долара за бензин).

За този манталитет говоря пич, ние нито си уважаваме времето, нито парите. Точно тези хора си купуват нови БМВ-та купе и подобни хубави машини. Няма да видиш Форд Фокус на 100к.км, защото ще му е скъсана трътката от каране. ;) Ама в България това мислене трудно ще достигне твърдата селска глава на типичния български бек и той ще живее с мисълта, че някой му го е набухал. По зле сме от Пакистанци в Англия, онея поне се държат заедно.

:evil: Не визирам никого конкретно, това са ми скромните наблюдения от последните няколко години в това сървайвърско място пълно с тарикати ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 08 Окт 2008, 14:44

lop_88 написа:
kilima написа:Някой ми беше разправял ,че на БМВ-тата имало начин да се разберат реалните км.Както и да е,аз не вярвам на километраж,ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

Добре бе ман разбирамте като си такъв разбирач кажи ми на мойта колко са и реалните км .Нищо не е сменяно по нея за 14 години.Нито амортисьори , нито ходова част.Вътре в салона всичко е перфекно нито овиснал таван , нито изпотъркани седалки или скъсани,нито таблото да е напукано или почнало да се цепи.Мокета под краката ми дори не е и изтъркан , а е взех на 152 000 км .Аре сега ми кажи дали са ми реални ?????

Не бе мен те тапицериите изобщо не се износват,особено волана.Защо се заяждаш не мога да разбера?Ако те дразни мнението ми го пропусни.

Иначе и аз мисля ,че километрите са без голямо значение ,ако колата наистина е поддържана.Но пък тея изтъркани фрази от сорта "карала я е баба и си е пазарувала с нея само" не важат особено за БМВ 3-ка.
:mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Окт 2008, 15:00

PeReZ написа:Не, не живеем с никакво чувство. И моята я взех на 130 хиляди, но не разчитам на това. Всмисъл не парадирам и не казвам това когато ме питат "ква е тая кола". Не казвам ами нова е на 100000 хиляди, понеже допускам че е възможно да не е баш на 130000.

Затва прави като мен... казваш "еми запазена е, на 130к НЕреални КМ..." :D :D :D Мойта наскоро стана на 150к НЕреални км :D :D :D Съдейки, че беше с оригиналния съединител, предполагам че е +100к :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 08 Окт 2008, 15:00

kilima написа:
lop_88 написа:
kilima написа:Някой ми беше разправял ,че на БМВ-тата имало начин да се разберат реалните км.Както и да е,аз не вярвам на километраж,ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

Добре бе ман разбирамте като си такъв разбирач кажи ми на мойта колко са и реалните км .Нищо не е сменяно по нея за 14 години.Нито амортисьори , нито ходова част.Вътре в салона всичко е перфекно нито овиснал таван , нито изпотъркани седалки или скъсани,нито таблото да е напукано или почнало да се цепи.Мокета под краката ми дори не е и изтъркан , а е взех на 152 000 км .Аре сега ми кажи дали са ми реални ?????

Не бе мен те тапицериите изобщо не се износват,особено волана.Защо се заяждаш не мога да разбера?Ако те дразни мнението ми го пропусни.

Е що се излагаш не мога да разбера. Салон се прави, волан се прави, всичко се прави. Как нямам кола за продаване и ти да си ми купувач..... :mhihi: :mhihi:
На 5000 км ще ти я продам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 08 Окт 2008, 15:11

Е що се излагаш не мога да разбера. Салон се прави, волан се прави, всичко се прави. Как нямам кола за продаване и ти да си ми купувач..... :mhihi: :mhihi:
На 5000 км ще ти я продам :mhihi: :mhihi: :mhihi:[/quote]

Егати спора стана.Има си начини да се разбере.На много неща им личи дали са правени.Бачкал съм на мивка и съм правил козметики.Работил съм с тапицери и виждам някои разлики.Някои ги правят добре и не можеда се познае.
Както и да е,слаб съм в споровете,пък и не разбирам особено.Тая тема я направихме на нищо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 08 Окт 2008, 15:14

А пича дето попита ако беше попитал търсачката,колко бръчки щеше да спети на всички :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 08 Окт 2008, 20:23

от де по4на на де отиде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към E36