проблем с хидравликата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с хидравликата
Колеги днес цял ден валя и докато карах забелязах че волана на завой става корав и се чува пищящ звук. Според вас какъв е проблема. До сега не е правил този проблем да не би да е от влагата?
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
А масло има ли?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Пищенето да не идва от някакъв ремък?Ако приплъзва ремъка на хидравликата е нормално и волана да затяга!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Като остане без масло тая помпа ще пищи кво да прави...зор
Долеи си масло в хидравликата да и не разкажеш играта
Долеи си масло в хидравликата да и не разкажеш играта

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега какъв майстор бре
Купи си една тубичка от 1 кило АТФ от някоя бензиностанция отвори капачката и долей
после въртни волана и ще спре да пищи 

:)
Ае и аз сам така забелязах го това когато вали с тази разлика че на мене не ми пишти нищо не мога да разбера от какво е ... е не сам поглеждал течноста ама таз седмица ще сменя пак да видим какво ще стане ако пак случайно някой има нещо да каже да казва дано да е от това при мене

:)
Като се замисля това става само когато е студено.Рано сутрин например.Сащо има още едно нещо и то е че явно серво усилвателя не ми враща волана ..., което сериозно ме притеснява.Аз не разбирам от коли но може ли това да е от маслото за,което става на вапрос аз предполагам,че е от това вие какво ще кажете 

14 мнения
• Страница 1 от 1