Източване на антифриза!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Източване на антифриза!
Колеги, дайте няква идея как да на я направя тая операция.
Мисля си да я повдигна от едната страна с крик, щото иначе няма как да се завра отдолу, обаче по тоя начин няма ли да остане някакво количество в блока? И кое се източва първо - блока или радиатора?
Мисля си да я повдигна от едната страна с крик, щото иначе няма как да се завра отдолу, обаче по тоя начин няма ли да остане някакво количество в блока? И кое се източва първо - блока или радиатора?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Имаш пробка на блока.Намира се от дясната страна(като си седнал в колата се пада дясно).
Номера на главата на болта е 19 мисля беше.
И е доста трудно достъпна но с повечко нерви и подходящ инструмент ще стане.Ако нямаш пробка на радиота откачи някой маркуч от долу мене така ми е най-лесно.
Номера на главата на болта е 19 мисля беше.
И е доста трудно достъпна но с повечко нерви и подходящ инструмент ще стане.Ако нямаш пробка на радиота откачи някой маркуч от долу мене така ми е най-лесно.

Re: ,
onicks написа:колега откачи някой маркуч колкото се може на по-ниско ниво.после налапай отвора на разширителния съд и духай яко,аз така източих 6,8 л при пълен 7 л

Баси, бая духане е паднало.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
той този розовият не,че е за аломиниеви мотори,а просто си запазва свойствата за около 5 години,докато обикновения антифриз мисля беше добър за около 2 години

13 мнения
• Страница 1 от 1