От какво???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
От какво???
Здр. колеги,преди повече от месец си закарах колата на сервиз да я видят с окачването,след което ми поставиха диагнозата,че имам за смяна 4 тампона и 2 6арнира...принципно колата я закарах защото ми чукаше мн от задна дясна част...та покрай това се откриха и други проблеми...
Та смениха наще майстори сичко квото имаше и ОК...да ама не...6ото след 1 седмица почна пак да ми чука от заде...отидох 2ри път,пак гледаха...и казаха че ми чукало от тампон на амортисиора...ОК..смениха го 60 лв...и сега след о6те 1,2 седмици каране пак почна...значи да ви кажа кво забелязвам ас...че като вали дъжд и след 2 мин каране в дъжда спира да чука...
Дайте некви предположение от кво може да е...че не ми се ходи за 3ти път в тоя сервиз

Дайте некви предположение от кво може да е...че не ми се ходи за 3ти път в тоя сервиз

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
човече тука на един приятел астрата преди време,чукаше от зад и мноо дразнече.ама повече от година и никой не разбра за кво е.Сичко сменяха само амортисиори не са сменяли.И няма и няма.
Накрая ние 2-та със него видяхме едно парче от задна дясна пружина.
И така нова пружина и сичко се оправи.Та хвърли един поглед на твоите поне от зад лесно се виждат.
И така нова пружина и сичко се оправи.Та хвърли един поглед на твоите поне от зад лесно се виждат.

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Binev_OuT написа:човече тука на един приятел астрата преди време,чукаше от зад и мноо дразнече.ама повече от година и никой не разбра за кво е.Сичко сменяха само амортисиори не са сменяли.И няма и няма.
Ok

4 мнения
• Страница 1 от 1