Защо парното не умее.... ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Защо парното не умее.... ???
Да духа топло към мен ? До сега не ми беше проблем и не го бях забелязал, но тия дни взе да ми става хладничко и какво ... от годе духа топло от долу топло по средата СТУД ..... а даже и на врътките си е показано синьо .... защо така ?!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Защото при първите е36-ти е така...направено е с идеята да духа свеж въздух към шофьора,тъй като от топлия е възможно след дълго пътуване да ти се доспи...едва ли не за да не успива шофьора
споко,не ти е развалено парното

споко,не ти е развалено парното
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Колега и при мен е така явно са ни дърти бимите
Можеш ако искаш да ти духа по топло от средните духалки гласиш да ти е между крака/средните или стъкло/средните между двете деления и усилваш повече да духа така поне ръцете ти ще топли. Аз какво ли не правих тия дни неможах и така го оставих и сега съм го нагласил да духа на прозореца и от среша ми точно по средата между двете деления и ми е топлинко 

- agent smit
- младши ентусиаст
-
По-подробно е обяснено в книжката с упътването. Наистина не е приятно да духа топло в очите на човек. За да не ти духа студено от средните въздуховоди си ги затвори от индивидуалните врътки за всяко (0 - 1) и няма проблем. Щом духа топло в краката и суши предното стъкло ако е запотено всичко е наред.
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW след BMW
- Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
- Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче
Re: ....
shengi написа:Колега и при мен е така явно са ни дърти бимитеМожеш ако искаш да ти духа по топло от средните духалки гласиш да ти е между крака/средните или стъкло/средните между двете деления и усилваш повече да духа така поне ръцете ти ще топли. Аз какво ли не правих тия дни неможах и така го оставих и сега съм го нагласил да духа на прозореца и от среша ми точно по средата между двете деления и ми е топлинко
Не са ви дърти колите и мойта е така
Еее нее кой знае колко млада ама е така по средата е хладно хем е с двузонов климатроник и от време на врем поти стъклата ама това е друга тема
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
пък при мен не духа въобще.Духа в краката,на прозорците но при средните духалки(и тези на жапката)не духа.
въздоховодите са си там аз съ разглабял и ги видях.Някой знаели каква е причината.
Аз съм с климатроника с врътките(термотроник ли как е точно).
Извинявам се че питам тук наистина,но няма смисъл да пускам друга тема,а в търсачката просто не срещнах такава аномалия.
въздоховодите са си там аз съ разглабял и ги видях.Някой знаели каква е причината.
Аз съм с климатроника с врътките(термотроник ли как е точно).
Извинявам се че питам тук наистина,но няма смисъл да пускам друга тема,а в търсачката просто не срещнах такава аномалия.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Слушам ви и немога да повярвам на очите си
Според мен на всички колите са ви развалени
и всички имате проблем с електромагнитните или вътрешните клапи
Сега сериозно,мойта система работи на 100% защото са и подменени частите.Накъдето врътна-натам си духа съответно топло или студено.Няма позиция надолу топло а в средата студено и т.н.Е36 седан 318i

Сега сериозно,мойта система работи на 100% защото са и подменени частите.Накъдето врътна-натам си духа съответно топло или студено.Няма позиция надолу топло а в средата студено и т.н.Е36 седан 318i
- agent smit
- младши ентусиаст
-
valeto написа:Слушам ви и немога да повярвам на очите сиСпоред мен на всички колите са ви развалени
![]()
![]()
и всички имате проблем с електромагнитните или вътрешните клапи
Колега, май твоята кола не е както трябва

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
10 мнения
• Страница 1 от 1