Дюзи!!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от andro78 » 28 Сеп 2008, 13:20

Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 28 Сеп 2008, 19:51

6efovete написа:за това преди да слагате тия газови истории на колата мислете

Едва ли колегата се е надявал на твоя отговор.

..като неможеш да помогнеш,непречи.

Нищо лично.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 28 Сеп 2008, 19:53

andro78 написа:Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва

На газ работи ли добре мотора??

Потребител
Аватар

Мнение от boy80 » 28 Сеп 2008, 19:55

6efovete написа:за това преди да слагате тия газови истории на колата мислете

За кое да мисла колега да се права на дупе и хората да си викат "ей тоя кара на бензин" или да отида един пчт в годината да ми зачистат дюзите на колата и а с разликата да си пиина няколко бири(образно казано)

Потребител
Аватар

Мнение от boy80 » 28 Сеп 2008, 20:00

andro78 написа:Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва

През същото и аз минах колега и си се оказават дюзите.В началото на годината като ги почистиха както трябва колата си работеше перфектно,но след определен период пак се ебават и си стигнах до извода или по бърза или по евтино в Тая убита държава предпочитам по евтино на този етап,но за тебе незнам.............

Потребител
Аватар

Мнение от andro78 » 29 Сеп 2008, 11:18

на газ работи супер колата проблема на газовия инджекцион е че колата винаги пали на бензин и на определени градуси минава на газ тогава нчма проблеми,след колко време ти се наложи пак да чистиш дюзите еи това е нашата скапана държава

Потребител
Аватар

Мнение от boy80 » 29 Сеп 2008, 15:23

andro78 написа:на газ работи супер колата проблема на газовия инджекцион е че колата винаги пали на бензин и на определени градуси минава на газ тогава нчма проблеми,след колко време ти се наложи пак да чистиш дюзите еи това е нашата скапана държава

Както вече казах първия път като ги изчистих работеше прфектно и след 6 месеца се наложи пак,но този път не се оправи и мисла че ртябва да взвма нови,но докато мога ще си карам с тези.

Потребител
Аватар

Мнение от andro78 » 29 Сеп 2008, 15:43

благодаря за инфото колега ще ги изчистя в димитровград има едни пичове пак да видим какво ще стане

Потребител
Аватар

Мнение от boy80 » 30 Сеп 2008, 10:56

Клега като ги почистиш напиши дали е имало ефект за което съм
сигурен,но все пак,ако не те затруднявам.
Един съвет да дам да не стане както при мене да дадеш парите и после нищо т.е. не е свършена работата до край,а това ще рече,че ако са сериозни майистори и се занимават с почисване на дюзи задължително ги накараи да ти ги проверат на стенд дали са изчистени както трябва да няма после ама ние ги изчистихме..........

Предишна

Назад към E36