Дюзи!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
6efovete написа:за това преди да слагате тия газови истории на колата мислете
Едва ли колегата се е надявал на твоя отговор.
..като неможеш да помогнеш,непречи.
Нищо лично.
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
andro78 написа:Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва
На газ работи ли добре мотора??
andro78 написа:Здравейте, имам проблем с колата сложих газов инджекцион и след време почна да ми прави проблеми на бензин от ниски към високи обороти прекъсва пропуква някои път сутрин пали лесно някои път се мъчи по 5 пъти докато запали направих и пълна диагностика на компютър,мериха тоци дебитомери ланда сонда и всичко от кадето може да го прави но сичко беше в норми а колата си прекъсва вазможно ли е от запушени дюзи да е /сложих добавка локи моли он не се оправи стана по зле като чели/ Като загрее малко колата върви малко по добре ама си прекъсва
През същото и аз минах колега и си се оказават дюзите.В началото на годината като ги почистиха както трябва колата си работеше перфектно,но след определен период пак се ебават и си стигнах до извода или по бърза или по евтино в Тая убита държава предпочитам по евтино на този етап,но за тебе незнам.............
andro78 написа:на газ работи супер колата проблема на газовия инджекцион е че колата винаги пали на бензин и на определени градуси минава на газ тогава нчма проблеми,след колко време ти се наложи пак да чистиш дюзите еи това е нашата скапана държава
Както вече казах първия път като ги изчистих работеше прфектно и след 6 месеца се наложи пак,но този път не се оправи и мисла че ртябва да взвма нови,но докато мога ще си карам с тези.
Клега като ги почистиш напиши дали е имало ефект за което съм
сигурен,но все пак,ако не те затруднявам.
Един съвет да дам да не стане както при мене да дадеш парите и после нищо т.е. не е свършена работата до край,а това ще рече,че ако са сериозни майистори и се занимават с почисване на дюзи задължително ги накараи да ти ги проверат на стенд дали са изчистени както трябва да няма после ама ние ги изчистихме..........
сигурен,но все пак,ако не те затруднявам.
Един съвет да дам да не стане както при мене да дадеш парите и после нищо т.е. не е свършена работата до край,а това ще рече,че ако са сериозни майистори и се занимават с почисване на дюзи задължително ги накараи да ти ги проверат на стенд дали са изчистени както трябва да няма после ама ние ги изчистихме..........
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2