колеги едно бързо въпросче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Pafkata///
-
-
колеги едно бързо въпросче
имам е36 1,8 ис но ми надува ужасно много маркучите на водата , според вас за шлаиф на глава и смяна на гарнитура ли е
а и оште едно въпросче , преди три дни бях в хед мериха ми компресията на 12 и на четирите цилиндара ама ми се струва че нешто не се истрелва като преди . Моля да ми помогнете
а и оште едно въпросче , преди три дни бях в хед мериха ми компресията на 12 и на четирите цилиндара ама ми се струва че нешто не се истрелва като преди . Моля да ми помогнете
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега загрява ли или само надува?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
започнаха зимните проблеми ...я първо си смени термос...и антифриза и водната помпа обезвъздуши добре бимварията и виж как 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: колеги едно бързо въпросче
за надуването на марку4ите не е гарнитурата а капа4ката на радиатора ,смени я и ще се оправи.а за това 4е не се изстрелва може да ти е свършил съединителаPafkata/// написа:имам е36 1,8 ис но ми надува ужасно много маркучите на водата , според вас за шлаиф на глава и смяна на гарнитура ли е
7 мнения
• Страница 1 от 1