Проблем с таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Проблем с таблото
Значи не ми работи уреда за показване на горивото от каде може да се оправи?Извинявам се ако е пускана темата ама не можах да намеря нищо.А и също казжат че ми трака леко вануса проблем ли е това и съшо как може да се оправи.
Мерси предварително

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Проблем с таблото
Sharpshooter написа:Значи не ми работи уреда за показване на горивото от каде може да се оправи?Извинявам се ако е пускана темата ама не можах да намеря нищо.А и също казжат че ми трака леко вануса проблем ли е това и съшо как може да се оправи.Мерси предварително
ми предполагам че единия вариант е да е заминал нивомера който ти мери нивото, другия вариант е да е таблото, аз като свалях моето да правя едната от лампичките при качването обратно също не ми работеше този утред, свалихме го пак наместихме отново биксата и всичко тръгна....предполагам и ти можеш да започнеш от там..... айде успех !
П.С. Проблема е, че ако имаш AIRBAG най вероятно при свалянето на таблото ще ти светне лампата и ще изгасва след всяко палене в период м/у 2-5мин. т.е. получава се една грешка и ше трябва да ходиш на диагностика да ти я изчистят....
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Провери си нивомерите под задната седалка, във форума е писано доста по въпроса. да не вярваш често им се прецакват кабели, букси и т.н. Успех
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
мерси за помоща на всички утре ще сваля таблото и ще видя дали ще стане 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
5 мнения
• Страница 1 от 1