Странен теч в купето?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Странен теч в купето?!?
Здравейте,
Проблемът ми е следния: от известно време имам BMW E 36. Като цяло съм доволен от автомобила , не ми създава почти никакви проблеми, обаче щом завали дъжд започва да се събира вода в краката и на четирите места. Интересното е че водата сякаш идва отдолу, защото гумените стелки отгоре са сухи и когато ги вдигна , дунапрена е мокър,а при по-силен дъжд се образува локва м/у ламарината и дунапрена. Кчвал съм колата на канал отдолу всичко е здраво, проверих уплътненията на вратите не е от там, от парното също не е, защото антифриза не се губи. Единствено уплътнението на предния прозорец не ми изглежда много читаво, ама възможно ли е от него водата да отива чак до задната седалка и как така ще минава водата без да мокри отгоре стелките.
Някакви идеи?
Проблемът ми е следния: от известно време имам BMW E 36. Като цяло съм доволен от автомобила , не ми създава почти никакви проблеми, обаче щом завали дъжд започва да се събира вода в краката и на четирите места. Интересното е че водата сякаш идва отдолу, защото гумените стелки отгоре са сухи и когато ги вдигна , дунапрена е мокър,а при по-силен дъжд се образува локва м/у ламарината и дунапрена. Кчвал съм колата на канал отдолу всичко е здраво, проверих уплътненията на вратите не е от там, от парното също не е, защото антифриза не се губи. Единствено уплътнението на предния прозорец не ми изглежда много читаво, ама възможно ли е от него водата да отива чак до задната седалка и как така ще минава водата без да мокри отгоре стелките.
Някакви идеи?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
шибидах имаш ли? - ако да,то значи са ти запушени тръбичките,които отводняват...излизат при задните калници над ръба на бронята от към гумата и отпред някъде от подкалника 

- ///MapTo
-
-
хмм интересно...другото,което ми мина през акъла е да не ти затварят клапите на парното и през въздуховодите да стига до долу,ма пък то досега щеше да е изгоряло това управление 1000 пъти...всички клапи за оттичане на вода по пода си ги има така ли?уплътненията на вратите как са ти?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
отговора на въпроса се крие в 2 криви маркуча, които са се задръстили
като отворите предния капак, зад двигателя (под пластмасата на чистачките) потърсете 2 "чучурки" закривени надолу.
има 2 начина единия е да се стисне за да се отвори и отгоре сипвате 3-4 литра вода, или се свалят, почиства се всичко и после монтажа е малко кофти (зависи с кой мотор сте)
и ви гарантирам че няма да имате течове (освен ако не ви е сменяно предното стъкло и не е залепено както трябва
)
поздрави от Е34 подфорум

като отворите предния капак, зад двигателя (под пластмасата на чистачките) потърсете 2 "чучурки" закривени надолу.
има 2 начина единия е да се стисне за да се отвори и отгоре сипвате 3-4 литра вода, или се свалят, почиства се всичко и после монтажа е малко кофти (зависи с кой мотор сте)
и ви гарантирам че няма да имате течове (освен ако не ви е сменяно предното стъкло и не е залепено както трябва

поздрави от Е34 подфорум

- ///MapTo
-
-
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
lyubche написа:Мдаа, пълни са и двете ... как се чистят обаче![]()
мъка ми е
![]()
![]()
![]()
Благодаря!
Чисти чисти че току виж ти се наложи да караш с гумени ботуши и памперс

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- ///MapTo
-
-
Re: залагам на проблем в трабите на парното
toni3d1 написа:залагам на проблем в трабите на парното !
Айде залозите...5лв ли слагаш?
14 мнения
• Страница 1 от 1