скъсах пода
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
скъсах пода
Преди няколко дни закачих пода на една канализационна шахта. Мислех че не е станал някакъв проблем, обаче сега в дъжда видях, че се мокри стелката пред задната седалка. След като я огледах отдолу, видях че има цепнатина на пода. Въпроса ми е да препоръчате майстор или начин по който да реша проблема - мислех да ходя да ми го изкърпят с ламарина обаче ме посъветваха да го намажа със смола или дзиф - дали това е достатъчно здраво и някой имал ли е такъв проблем
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега на бимата не съм имал такъв проблем но на старата имах.Всичко зависи от размера на отвора.Иди при тенекиджии и те да преценят кво да ти сложат.Може да го замажат или да го закърпят.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
tsb_bg написа:Според мен "намазването" със смола или каквото и да е друго си е точно ЗАМАЗВАНЕ
Решението е аргонова заварка и пръскане с BODY отвън и отвътре

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
Колега, на мен преди месец ми се случи нещо подобно - само че минах през един голям камък. Оказа се ламарината - точно където е стелката пред задната седалка - вдясно имаше коляма вдлъбнатина. Разместих мокета, корите и видях, че там има една капачка около 110 мм - тя се беше огъняла и беше излязла. Нямаше скъсани ламарини. Понатиснах я и се пооправи. След това наместих капачката, намазах обилно със силикон - от черния. Сложих обрато корите и мокета. Сега трябва някой ден на канал да я намажа отдолу с онова черното (забравих как му викаха). Ако няма повредена ламарина няма смисъл да ходиш при разни майстори.
mityooo написа:... Чак пък аргон за обикновено тенеке
Телоподаващите електро-заваръчни апарати работят в защитна среда от аргон
Заваръчните апарати с електроди са неподхоидходящи за заварка на тънка ламарина
Друга възможност е оксиженова заварка, но ако намериш в днешни дни майстор, който да мъкне ацетилен и кислород - сети се какъв ще е майстора ...

9 мнения
• Страница 1 от 1