Aкрилна боя Atlantisblau 207/5
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Aкрилна боя Atlantisblau 207/5
знам че има доста хора във форума, занимаващи се с бои и боядисване, затова реших да питам:
След въведените забрани за използване на акрилни бои и заместването им с водни такива как мога да извърша коригиране на дребни забележки? с водните става да се правят цели детайли, но за малки точки ...
започнал съм издирване на акрилна боя с моя модел и номер в Габрово, но за сега без успех
вече са на изчезване и малкото остатъци от акрилните бои.
ако някой може да ми направи 100-200грама Atlantisblau 207/5 да пише
След въведените забрани за използване на акрилни бои и заместването им с водни такива как мога да извърша коригиране на дребни забележки? с водните става да се правят цели детайли, но за малки точки ...

започнал съм издирване на акрилна боя с моя модел и номер в Габрово, но за сега без успех

ако някой може да ми направи 100-200грама Atlantisblau 207/5 да пише

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Колега мисля,че ще мога да ти изпратя малко или колкото искаш боя,но така от разтояние как да ти оцеля точния тон на боята.
Колко дребни са ти дефектите(точките по лаковото покритие на колата ти)направи малко снимки да съм по наясно.
Ако са наистина малки няма да е проблем,дори да не оцеля с точност твоя тон,но по добре де се види какво точно искаш да правиш.
Колко дребни са ти дефектите(точките по лаковото покритие на колата ти)направи малко снимки да съм по наясно.
Ако са наистина малки няма да е проблем,дори да не оцеля с точност твоя тон,но по добре де се види какво точно искаш да правиш.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
почти случайно днес успях да уговоря 150грама в Габрово
незнам кое е вярно, но днес ми казаха че този цвят/не е металик/ е само акрилен и водни бои за него няма
имаш ли идея колко трябва да струва 150грама боя?
имам съмнения, че ще ме натоварят с цената, но все пак е по-добре, че ми е наблизо, ще стане точния цвят, а и няма да ви занимавам с моите проблеми;)

незнам кое е вярно, но днес ми казаха че този цвят/не е металик/ е само акрилен и водни бои за него няма

имаш ли идея колко трябва да струва 150грама боя?
имам съмнения, че ще ме натоварят с цената, но все пак е по-добре, че ми е наблизо, ще стане точния цвят, а и няма да ви занимавам с моите проблеми;)
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега аз бачкам в магазин за бои, правим и акрилни, така че цената за 200 грама -комплект (боя с втвърдител и разредител) е 30 лв. Ако решиш мога да ти я направя и да ти я пратя по Еконт, пиши ми лично 

4 мнения
• Страница 1 от 1