Още една замина ;(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае няма начин.... когато приоритетите "говорят".... требва да действаш.... разбирам те какво ти е.... и аз съм на път да направя нещо такова и малко ми е криво още от сега... 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Mollov написа:Ае няма начин.... когато приоритетите "говорят".... требва да действаш.... разбирам те какво ти е.... и аз съм на път да направя нещо такова и малко ми е криво още от сега...
комби ли ще купуваме,я издай

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
///MapTo написа:Mollov написа:Ае няма начин.... когато приоритетите "говорят".... требва да действаш.... разбирам те какво ти е.... и аз съм на път да направя нещо такова и малко ми е криво още от сега...
Има тука едно във Варна днес ми писнаха за него
328 комбинатче масленозелено регистрирано даже и било арно

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Icco® написа:Има тука едно във Варна днес ми писнаха за него
328 комбинатче масленозелено регистрирано даже и било арно
я ми подшушни на ушенце

гхгйхк
Каквото и да си говорим колеги,поне за мен Е36 е една много стабилна кола,във всяко едно отношение.Но трябва да се върви напред,нали така?Към нещо по-голямо,разбирасе от същата марка.
Тия Е46 кво толко им харесвате, взимай Е32 или Е38, тва са истинските машини, особено за семеен човек.
Ама и аз не си представям да си продам колата, ако не ми я гепят или тотал някъде, предпочитам да си ми изгние пред блока. Никой няма да ми бара бастуна ей!
Резервен вариант им е да я дам на приятелката, като ми се докара нещо по-сериозно.
Ама и аз не си представям да си продам колата, ако не ми я гепят или тотал някъде, предпочитам да си ми изгние пред блока. Никой няма да ми бара бастуна ей!

We love you Ronnie!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
///MapTo написа:Mollov написа:Ае няма начин.... когато приоритетите "говорят".... требва да действаш.... разбирам те какво ти е.... и аз съм на път да направя нещо такова и малко ми е криво още от сега...
Хаха, мне... аз говорех за Вичо за приоритетите... автомобилните приоритети... а що се отнася до мене.... ще гледаме да видиме, ма в никъв случай комбинизон... чак когато се наложи

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3