въпроси за лампата на airbeg-а и голямото OBC
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
въпроси за лампата на airbeg-а и голямото OBC
Свалях си волана, скъсах лентовия кабел, но мисля, че си го оправих, сложих си волана, ама лампата не изгасва. Дали може да е натрупал грешки компа и затова да свети тази лампа? или лентовия кабел продължава да бъде скъсан? Свети постоянно, не изгасва (е, изгасва за 1 сек и пак светва)
дайте идеи?
тъ за компа:
вързах си големия борд по схемата, зададена в темата "конверсия на големия борд"
Обаче като се опитам да си сверя часовника (давам пример) и натисна копчето set/reset ми ресетва, а не сетва - пак идва на --:--. Това не само при часовника, а и при други функции, вместо да сетва - ресетва. Схемата, мисля, не съм я объркал, а и веднъж - два пъти копчето сет си сетва (почнах да му хващам цаката, като го натисна малко по в долния край става) ама не искам така да прави.
Човек, разбиращ от тази марка и от този аксесоар ме посаветва да го сваля и да му почиста копчетата отвътре, но малко ме е страх да не му счупя рачетата, а и дали ще помогне?
с две думи копчето set/res set-ва от време на време (в зависимост от натискането), но в повечето случай res-ва
Сори за дългата тема и благодаря предварително!
дайте идеи?
тъ за компа:
вързах си големия борд по схемата, зададена в темата "конверсия на големия борд"
Обаче като се опитам да си сверя часовника (давам пример) и натисна копчето set/reset ми ресетва, а не сетва - пак идва на --:--. Това не само при часовника, а и при други функции, вместо да сетва - ресетва. Схемата, мисля, не съм я объркал, а и веднъж - два пъти копчето сет си сетва (почнах да му хващам цаката, като го натисна малко по в долния край става) ама не искам така да прави.
Човек, разбиращ от тази марка и от този аксесоар ме посаветва да го сваля и да му почиста копчетата отвътре, но малко ме е страх да не му счупя рачетата, а и дали ще помогне?
с две думи копчето set/res set-ва от време на време (в зависимост от натискането), но в повечето случай res-ва
Сори за дългата тема и благодаря предварително!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
аз моя борд съм го отварял.. голям е х.. даже тази вечер пак ще го ровичкам... мисалта ми е Да наистина го отвори като внимателно го огледай за всички болчета и щипчици за да не се чудиш защо не излиза дадената част.. по принцип копчетата излизат от пред, но от там няма да можеш да ги почистиш, защото пада само предната им част, а на теб ти трябва тази част която е запоена за платката. Трябва да го разглобиш целия. Определено копчето което ти дава уж грешка явно е зацапано и като го натиснеш подразбира две натискания... така че въоражи се с нервички и търпение.. отдели си няколко часа от свободното време и давай
П.С. за лентовия кабел не знам, ако си свалял заедно с волана и таблото, знам че ако не откачиш акумолатора бег-а ти свете после постоянно докато не ти изчистят грешката(не съм го видял че е така само така казват колегите от форума)..виж да не ти е в това проблема

П.С. за лентовия кабел не знам, ако си свалял заедно с волана и таблото, знам че ако не откачиш акумолатора бег-а ти свете после постоянно докато не ти изчистят грешката(не съм го видял че е така само така казват колегите от форума)..виж да не ти е в това проблема

We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- EnimEn
- ентусиаст
-
4 мнения
• Страница 1 от 1