Смяната на съединитела НЕ става....М52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Да бе братчето. В самото начало съм
. Ако кажеш и аз ще дойда където кажеш (на твой терен
) или у нас имам канал да я погледнеш, ако имаш време па и по бира две ше пиинеме... Аз съм от Връбница

Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Батка точно за тия болтове ти говорех дето държат кожуха към двигателя с едно оп дълго удължение на пистолета се развиват нормално знам че е тясно ама няма как аз моите така ги развих пистолета развива всичко па макар и на обратно ако е по силен

и аз за малко мотора да сваля заради един от тея болтове - торкс са , и ако го напънеш на криво и с по голям камък си заминават "шлиците" му , истината е още в началото преди да е станала белята с дълго удължение + каре + оше едно дълго /това за тея отгоре и на стартера/ да се отвият , много важно е да се държи удължението центрирано че посуче ли се става белята .. вече съм с нови 6тограмни болтове там , такива намерих в магазина . При нас грешката ако не се бъркам беше че на стартера болтовете са един размер по надолу в торкса и майстора/че му забравих името
/ с мене превъртя единия , та аз после сам го отвивах с повече удължения и каре по средата , тресчотками дойде отзад при карето на скоростите а , и , набиване на точния камък да влезе колкото си трябва на болта .
И те така , както казах за малко моторя доле , и после каде беше да отиде тоя мотор никой не знае
че едни идей ми се въртяха ...

И те така , както казах за малко моторя доле , и после каде беше да отиде тоя мотор никой не знае

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2