Смяната на съединитела НЕ става....М52

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...

Мнение от DDR » 21 Сеп 2008, 22:25

Да бе братчето. В самото начало съм :confused: . Ако кажеш и аз ще дойда където кажеш (на твой терен :D ) или у нас имам канал да я погледнеш, ако имаш време па и по бира две ше пиинеме... Аз съм от Връбница
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Сеп 2008, 22:31

Дай координати на ЛС и утре към 10 ще те диря да помагам ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 21 Сеп 2008, 22:33

Ето това е колегиалност. Браво Марто. Евала :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 22 Сеп 2008, 9:44

ударна отверка нямате ли там, най-лесно е с ударна отверка за такива болтове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 4,4
Мечтае да кара: Всичко що е М

Мнение от cool_ice » 23 Сеп 2008, 12:39

Батка точно за тия болтове ти говорех дето държат кожуха към двигателя с едно оп дълго удължение на пистолета се развиват нормално знам че е тясно ама няма как аз моите така ги развих пистолета развива всичко па макар и на обратно ако е по силен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 23 Сеп 2008, 14:51

и аз за малко мотора да сваля заради един от тея болтове - торкс са , и ако го напънеш на криво и с по голям камък си заминават "шлиците" му , истината е още в началото преди да е станала белята с дълго удължение + каре + оше едно дълго /това за тея отгоре и на стартера/ да се отвият , много важно е да се държи удължението центрирано че посуче ли се става белята .. вече съм с нови 6тограмни болтове там , такива намерих в магазина . При нас грешката ако не се бъркам беше че на стартера болтовете са един размер по надолу в торкса и майстора/че му забравих името :mhihi: / с мене превъртя единия , та аз после сам го отвивах с повече удължения и каре по средата , тресчотками дойде отзад при карето на скоростите а , и , набиване на точния камък да влезе колкото си трябва на болта .
И те така , както казах за малко моторя доле , и после каде беше да отиде тоя мотор никой не знае :mhihi: че едни идей ми се въртяха ...
Изображение

Предишна

Назад към E36